Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Késő lenne elkezdeni balettozni?

Késő lenne elkezdeni balettozni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. van egy kis súlyfeleslegem is, de csak igy hobbiszinten szeretnék táncolni. nem vagyok túl hajlékony... úgylátszik minden ellene szól, de azért mégis : )

2012. júl. 26. 10:35
 1/5 anonim válasza:
76%
Én egyszer hallottam egy riportot a rádióban, hogy van egy nő, aki felnőtteknek tart balettórát. Szerinte simán el lehet kezdeni bármikor. Keresgélj egy kicsit a neten, biztosan találsz róla valamit.
2012. júl. 26. 12:25
 2/5 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Igen késő lenne! Válasz más táncot! Ha érdekel, hogy miért írj privátot, kifejtem bővebben.

Itt azért nem írom le, mert a sok naiv laikus lepontozna érte!

2012. júl. 27. 13:07
 3/5 Vik25 válasza:

Én 12 éves vagyok én is elszeretnék kezdeni balettozni de sajnos nem találok, de most nem én vagyok a téma.:)

Nyugottan a 13.kerületben láttam egy balett iskolát kezdő FELNŐTTEKNEK.Szóval bátran.:)

2012. júl. 30. 11:50
 4/5 anonim válasza:
Nyugodtan elkezdheted, de csak tényleg hobbiként. Én múlt szeptemberben kezdtem el 16 évesen és azóta fogytam 10 kg-t és sokkal hajlékonyabb is lettem, ide járok: [link]
2012. júl. 30. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
jaj utolsó válaszoló, nagyon örülök neked :D. Csak sajnos Erdélyben lakok, és erre amit linkeltél, nincs lehetőségem, pedig nagyon tetszik :D
2012. júl. 30. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!