Reggel-este ProMix edzés után meg valamilyen tiszta tejsavó? Jó megoldás ez?
Figyelt kérdés
Annyi rosszat hallottam már a szójáról hogy növeli az ösztrogénszintet,ez ugye férfiaknak nem előnyös, meg hogy hobbi szinten is hanyagolni kell, mert nem épül be az izomzatba stb.stb. Tényleg annyira fontos mindig tejsavót inni, még napi fehérjebevitel kiegészítéséhez is?2012. júl. 25. 22:21
2/10 dirtboy válasza:
veled nem az a gond hogy kevertet iszol hanem az hogy olyan drága kevertet iszol amiért már tejsavót veszel.
egyébként a kevertek közt a promix elég jó,igaz hogy arányt nem írtak rá de az íze alapján érezni hogy nem full szója az egész.
máskor inkább muscle up menjen 11ropi 3,5kiló,70%os tejsavó koncentrátum
3/10 dirtboy válasza:
ja tényleg estére viszont a tejsavó nem jó,reggel,edzés után jó.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Volt egy kis bizniszem a tápkiegüzletvezetővel, így 17-ért kaptam egy 7kg-os vödröt (ProMix) azért vettem meg, mer amúgy tudom hogy viszonylag drága.
2012. júl. 25. 22:29
6/10 A kérdező kommentje:
Túró milyen tápértékkel bír? Márminthogy 100g-ban mennyi fehérje van?
2012. júl. 25. 22:44
8/10 anonim válasza:
14g [link]
De az a lényeg, hogy kazeintartalmú, ami lassú felszívódású fehérje, így éjszakára a legjobb választás. 150g túró mehet is este. Én egy kis proteinnel ízesítem.
9/10 A kérdező kommentje:
jó alacsony a fehérjetartalma...többi víz?:D
2012. júl. 25. 22:54
10/10 anonim válasza:
Belinkeltem a tápanyagtáblázatot. Miért mennyinek kell lenni szerinted? A húsok is 20-25%-osak. A proteintápkieghez ne viszonyítsd, azok koncentrált kaják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!