Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az igazi testépítők isznak tejet?

Az igazi testépítők isznak tejet?

Figyelt kérdés
Bocsánat a hülye kérdésért de mi után sok cikket el olvastam arra jöttem rá vagy aszem hogy a bodybuilderek nem is isznak tejet mármint proteint igen de tejet nem !! Arnold is meg mondta hogy soha nem ivott tejet ! miből szűröm le ? = http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__.. akkor valaki írja már le előre is köszönöm :)
2012. júl. 25. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De ezt nem értem hogy Vörös Zoli a Red rock reality egyik részében miért volt tele a kocsija tejjel és azt mondta hogy "Ti nem szeretitek a tejet de Zolika szereti"

Ez érdekes felvetés?

De nem látom rá a válaszokat?

2012. júl. 25. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egy másik Zolikának vitte, aki 5 éves.

De az is lehet, hogy ő tényleg iszik, de attól még nem lesz jó.:)

2012. júl. 25. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát ha a mizo alá tolna bárki elé egy nagyobb összeget magába foglaló szerződést legtöbben simán pózolnának tejjel.
2012. júl. 25. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Van amikor "bünöznek" a profik. Pl. egyből verseny után minden szart összeesznek, de meg is érdemlik egy versenydiéta után. Vörös Zoli meg már olyan szinten van, hogy megengedheti magának azért a szar dolgokat is, persze nyilván nem töménytelen mennyiségben. Majd ha te is elértél oda ahova ő, akkor ihatsz tejet. Nem hiába mondta hogy ti nem szeretitek. Bár én nem láttam ezt a videót.
2012. júl. 25. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
persze hogy megengedheti magának off szezonban egy kis bűnözés mindenkinek kell néha :D
2012. júl. 25. 20:03
 16/18 anonim ***** válasza:
26%
igyá nyugodtan nincs benne semmi rossz a tojás után a második legjobban felszívodó táplálék a földön a tojás aminosav részét a diatetikusok 100 százalékra mondják a tejnek kb 90 százalék a hús az kb 70-80 között van úgyhogy megéri tejet v tejből készült élelmiszert enned.
2012. júl. 25. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
annyi lemaradt az előbb h százalékban ennyi szívódik fel a kajából
2012. júl. 25. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg a tejcukor miatt. Arra semmi szükség. Dietetikusok közül pedig a legtöbbnek fogalma sincs a dolgokról.
2012. júl. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!