Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van jelentősége annak, hogy...

Van jelentősége annak, hogy mikor edzek?

Figyelt kérdés

Este szoktam edzeni vacsora után.

Ez jó? Ha nem akkor mikor kéne?

2012. júl. 25. 14:49
 1/6 Sznofru ***** válasza:
49%
Közvetlenül ne étkezés után eddzél, várjál vele 1-1,5 órát.
2012. júl. 25. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Edzés után pedig kellene egy tejsavóprotein+gyors ch shake vagy ha az nem megoldható, akkor szilárd kaja (pl. tojás-rizs). Mindenképpen kell edzés után még bevinni tápanyagot.
2012. júl. 25. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:

én reggeli előtt és ebéd után szoktam, este már nincs is kedvem elkezdeni..

de én úgy vagyok vele, hogy edzés közbe inkább legyen tele a hasam, mint hogy éhes legyek

és edzés után pótolni kell az elvesztett energiát, vagyis enni kell, ami késő este nem előnyös, mert akkor automatikusan pihenni kezd a tested, lelassul ugye pl. a légzésed, ezzel az anyagcseréd is, és mivel alvásnál nem mozogsz (annyit), így a bevitt energiát nem beépíti, hanem elraktározza a szervezeted (zsírként).

nekem ezt az edzőm mondta, de nyilván attól is függ, hogy mit, és mennyit edzel

2012. júl. 25. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Edzés után le vannak ürülve a tápanyagraktárak. Tehát kötelező pótolni ilyenkor. Nem fog zsírként lerakódni.
2012. júl. 25. 21:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. júl. 26. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen.:)
2012. júl. 26. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!