Milyen kokszot ajánlanátok? A többi lent.
Szálkásítás és izomtömeg növelés a cél. Igyekszek minél kevesebbet enni, hogy eltűnjön rólam a háj. 6 óra után egyáltalán nem eszek semmit. Emellé fekvőtámaszoznék és felüléseznék, mindenből százat naponta, hogy nőjön az izomtömegem. A konditeremben én nem hiszek, ott mindig csak felfújt izomállatokat látni, én nem olyan akarok lenni, csak szálkás és izmos. Azok amúgy sem erősek.
Nem érdekel mennyire káros, de én gyors eredményt akarok elérni. Nincs nekem annyi időm az egészre. Kellene valami jó kis por. A proteint ajánlották többek között. Az ugye csak izomtömeget növel, nem hájasít? És ugye nem okoz impotenciát? Ha van jobb, akkor mit ajánlotok?
14F
180cm 90kg
te szellemi fogyatékos vagy. 14 évesen kokszolni akarsz, és szerinted a kondiban felfújt izomzata van az embereknek. 90 kilós vagy.
Mire nincs időd ember, 14 vagy? Gondolom lógsz az iskolából azért vagy ilyen fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!