Milyen sportot ajánlanátok?
Miért félnek a nők a konditeremtől? Ott lehet elérne a leginkább a célokat, de ahogy gondolod. Próbáld ki a biciklizést, úszást és a teniszt.
A fogyástól ne félj, mert az az étrendeden múlik.
Remélem segítettem.
A konditeremmel az a gond, hogy sok férfi ismerkedni (is) megy oda, és zavar, ha bámulnak. Ha sportolok, akkor szeretek kikapcsolódni, elengedni magam, de ha zavarban vagyok, akkor lőttek az egésznek. Meg minek szívnám mások testszagát, ha kimehetek a szabadba is, nem. :)
Szerintem sok nő gondolja hasonlóan, kivéve, akik pasizni akarnak.
Lehet, hogy elmegyek úszni.
Értelek. Egy kicsit lehet, hogy sarkítottam. Aki sportol, az elsősorban azért megy bárhová. Aztán vannak, akiknél van másodsorban, de ezzel nincs is semmi baj természetesen. Én sem vagyok ismerkedésellenes.
De a konditerem akkor is más, mert ott egy helyben vagy. Engem személy szerint ott zavarna, ha néznének, ezért nem választom. De semmi kifogásom ellene, és az ellen sincs, ha más ezt választja. Remélem így már diplomatikusabb voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!