Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék sokat fogyni,...

Szeretnék sokat fogyni, viszonylag hamar, milyen sportot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Tudom, az étkezésemen is változtatnom kell, de az anyagi helyzetem nem engedi meg, napi 500 ft-ot tudnék max erre szánni és akkor az már luxus. Tudnátok erre is pár tippet adni?

A sporthoz még annyit hogy nem dohányzom, csak nagyon ritkán, illetve nagyon nagy melleim vannak, ezért a futástól félek hogy megnyúlik,(?) a nagyon szoros melltartó pedig kényelmetlen.

2012. júl. 4. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
500 forint pluszba vagy 500 egyáltalán? Ha szar kaják helyett jókat veszel, gazdaságosabban jössz ki.
2012. júl. 4. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:
500 ft/ nap összesen. Néha van hogy 200-300 napot tudok rá szánni, nagyon nehéz helyzetben vagyok.
2012. júl. 4. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez így tényleg necces, esetleg keress direkt csóró szálkásító diétákat (tömegnövelő van ilyen néven, azért gondolom), és a futáson kívül kb minden sport pénzbe kerül :\

A lényeget a diéta adja sajna.

2012. júl. 4. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor a futás pont jó lesz. (Amúgy is valamilyen aerob kéne) Minden másnap kéne 40 percet futni, de ha nem vagy edzett, ezt nyílván nem tudod így elkezdeni. azt javaslom azért legyen minden másnap 40 perc mozgás, mégha ütemes séta is, az időtartam fontosabb, mint az, hogy magas tempót menj, sőt kb. 50-70% bevetés a jó, pl még tudj beszélgetni közben.

Étrend. a shop.builderen vannak mintaétrendek szálkásításra, nézd meg, és próbáld meg a lehető legjobban igazítani ehhez a lehetőségeid mértékében. Pl csak vizet igyál, no cukor, no fehérliszt, minél több fehérje, kevés, de minőségi szénhidrát (zöldség), napi 5-6 kis étkezés. Sok sikert!

2012. júl. 4. 13:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Mint mondtam a futás nem az én sportom, mert E kosaras melltartót hordok, kényelmetlen és fájdalmas számomra a futás. A zöldség meg akárhogy is nézzük drága. Nem ehetek egész nap répát, mert csak arra volt pénzem. Ettől függetlenül biztosan jó az amit írtál.
2012. júl. 5. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!