Hogy jöhetnék bele újra a testépítésbe?
Figyelt kérdés
Jött a nyár utazások nyaralások stb,előtte megállíthatatlanul nyomtam,heti 4-5ször kihagyások nélkül,és most pedig teljesen elpunnyadtam,lusta vagyok,nincs kedvem edzeni,ma sem mentem le tegnp jöttem haz egy nyaralásból,régen ilyenkor rohantam le,most meg egyszerűen nincs kedvem,tök lusta lettem,valami tipp?:D:D2012. júl. 22. 17:16
11/15 dirtboy válasza:
én sem kúra szerűen szedem most a monót,nincsen azzal gond csak annyi hogy kúra szerűen többet ér.
te hogy szeded?
mikor és mennyit?
12/15 A kérdező kommentje:
pontosan erről van szó!!mindennap 3 adagot szedek olyan 6-7grammot
2012. júl. 22. 18:37
13/15 A kérdező kommentje:
reggel,edzés előtt(akkor lehet hogy benyomok 10etis)meg edzés után 10et,az előzőt pihenőnapokra írtam,ja és a turbo creatinra esküzöm,íze szarde nekem hozta amit kell:)
2012. júl. 22. 18:39
14/15 dirtboy válasza:
akkor az már lényegében kúra szerűen alkalmazás.
persze rendszeresen kell mindig egyformán és pihenő napon is másként elcseszett kúra lesz.
töltés is kelet volna az elején és persze tartani kell az 1g/1deci vizet a kreatinhoz.
én csak edzés előtt meg edzés után pár g ot szoktam inni.
15/15 A kérdező kommentje:
nem tudom én úgy vettem észre ha többet eszek mint az előirt akkor jobb,de ezis rajta van hogy a mennyiség változtathtaó egyéni igények szerint:Djó ha kivagyok tömve egy kis creaval:D
2012. júl. 22. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!