Melyik ezek közül a megfelelő zsírégető számomra?
Figyelt kérdés
[link] 18 éves lány vagyok, és szeretnék fogyni 5-6 kilót! Kérem csak olyan írjon, aki tényleg ért hozzá! Köszi.2012. júl. 21. 17:59
1/8 dirtboy válasza:
a legjobb az adipokill de én nem gondolom hogy termogén zsírégetőre lenne szükséged.
keringési zavarod van?
2/8 anonim válasza:
5-6 kilot edzes+dietaval siman le lehet dobni, foloslegesen ne terheld a szervezeted! 20 ev mulva orulni fogsz az egeszsegednek. 18 evesen meg termeszetesnek veszed, de ez hamarabb elmulik mind gondolnad!
3/8 A kérdező kommentje:
Miért, káros?
2012. júl. 21. 19:42
4/8 dirtboy válasza:
károsnak nem káros,keringési zavarral és gyógyszer szedés mellet viszont nem szabad őket használni.
legyen szálkásító diétád,heti 3-4x menjen 40-50perc aerob mozgás és előtte fél órával vigyél be l-karnitint.
pl,scitec liquod carni-x 100 000 vagy a biotechnek az ugyan ilyen 100 000res terméke jó lesz.
nem kell neked termogén zsírégető hogy ledobj 6kilót.
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmiféle keringési bajom! A karnitin az mire van?
2012. júl. 21. 19:53
6/8 dirtboy válasza:
másolom:
/A rendszeres testmozgás mellett szedett L-karnitin zsírégető hatású, mivel ez a vegyület végzi acil-CoA-hoz (acil-koenzim A-hoz) kötött aktivált zsírsavak mitokondriumba szállítását, ezáltal segíti azok felhasználását./
magyarán segít edzésen az energiát zsírból nyerni.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 21. 20:03
8/8 anonim válasza:
Hát vegyél zöld teát kimérten (ne filterest), L-carnitint (Liquid Carni-X 100.000), meg Ca-Mg. Ha nem tetszik akkor meg van a Trec Nutritionnak egy ClenBurexin nevű terméke. Azt hallottam egész jó. Telitett zsirok, egyszerű cukrok tabu. sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!