100% Whey Protein Professional jó termék?
és mondanál rá egy ilyen példát 82%?
csak egy terméket /proteint/ hogy melyik az nálad megfelel.
Sajnalom, ezt a munkat nektek kell megcsinalni.
En kulfoldon elek, az itt fellelheto osszes protein dobozt a kezembe vettem es atneztem egyenkent az osszetevoket. Amit nem tudtam, hogy micsoda, azt kikerestem a neten es elolvastam (nem az osszes) de jo sok adatot amit talaltam rola.
Hogy Magyarorszagon mit lehet kapni amiben nincs szemet, azt nektek kell megtalalni. (vagy rendelni kulfoldrol)
ha kinyögnéd a nevét az jó lenne - nem tettszik a stilusod... bar nem lep meg :(
Amit most hasznalunk azt boltban vettem es neten valszeg nem talalod meg: Co-opportunity natural food protein powder (a bolt neve Co-opportunity)
Amit viszont megtalalsz: Designer Whey Protein Powder in French Vanilla, Dr. Mercola Pure Power Protein
köszi
nem sikerült meglelnem benne a csodát,azt sem láttam leírva hogy ezek mivel vannak ízesítve /mert ugyebár az ízesítőbe kötöttel bele/ szóval elárulhatnád hogy mi olyan más ebben és a többi tápkiegben na meg hogy mivel van ízesítve.
A Designer Wheyben vanillia, fahej van iznek es annato szinezeknek.
A Mercolasban (tobbfele izu van) banan port, vaniliat vagy kakao port hasznalnak izesitesnek. (amugy a Mercola oldalan le van irva)
Ezeknel az a lenyeg, amit NEM tesznek bele: sucralose, aspartame, acesulfame-K, MSG, es a mesterseges szinezekek.
Mindegy melyik ceg termeket veszed, a lenyeg, hogy a fenti adalekoktol (sucralose, aspartame stb) menekulj mint a tuztol!
értem hogy az a lényege a mondani valódnak csak szerintem túl reagálod ezt az ízesítő dolgot.
a szukralóztól pl sokkal rosszabb a sima cukor amit minden nap használnak az emberek.
nem nevezném károsnak a protein tápkieget csak azért mert pl szukralózzal van ízesítve.
ha már ez ellen is ennyire vagy akkor képzelem milyen lehet ha látsz valakit energia italt inni vagy cigizni vagy alkoholt fogyasztani.
az a rossz nem a szukralóz.
ha már ez ellen is ennyire vagy akkor képzelem milyen lehet ha látsz valakit energia italt inni vagy cigizni vagy alkoholt fogyasztani - fogalmad sincs mert nem ismersz es ne itelj az alapjan, mert tudatosan etkezem es/vagy mert megvalogatom, hogy milyen szemetet teszek a testembe (vagy nem).
En sem formalok velemenyt azokrol, akiket nem ismerek de latom, hogy cigiznek vagy isznak. Mindenkinek a sajat dontese. Mellesleg alkoholt en is szoktam fogyasztani, szoval ez nem valami vallasi elzarkozas reszemrol.
A kerdezo a velemenyunket kerdezte, en valaszoltam. Mindenki dontse el maganak, hogy vegyszerekkel es egyeb mesterseges szarokkal mergezi magat vagy sem.
En ugy vagyok vele hogy ez az egy testem van (most). Vigyazok ra mert szeretnem az eletet minel tovabb elvezni. Ez a kis odafigyeles (mit eszek, mit nem, sport stb) kesobb extra eveket jelenthet, es ez az odafigyeles nem jelent nekem megeroltetest.
Persze lehet, hogy holnap elvag a villamos, de akkor sem mondanam, hogy akkor meg mi a fenenek figyeltem oda, hiszen minden nap amit fejfajas, szekrekedes, tulsuly, pattanasok es egyeb nyavalyak nelkul toltok el az nekem egy ajandek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!