MyoMax Professional vagy Jumbo Professional?
Figyelt kérdés
Edzés utánra melyiket válasszam? Iagzából egy étkezést is ezzel akarok kiváltani ami kb olyan 5-600 kcal lenne.Vagy esetleg valami más? ( Nem szeretnék kevergetni dextrózt proteinnel,ja és ha valami mást ajánlotok ,maradjunk a Scitecnél mert van kedvezményem:D)2012. júl. 16. 21:33
1/4 anonim válasza:
Edzés utánra inkább 100% whey pro-t innék, ha már scitec. + vitargo. Mi a gond vele, miért nem akarod kevergetni dextrózzal?
Nekem anno a jumbo prof jobban bevált, akkor a kettő közül inkább ezt választanám.
2/4 anonim válasza:
Én pedig edzés utánra a Volumass 35-öt mondanám. Ha már Scitec.
Több benne a gyors ch, mint a Jumbo-ban. De a többi sem rossz.:)
3/4 A kérdező kommentje:
azt írja h egy adag 377 kcal. ez 100 gramm.
de az nem para akkor ha én 135 grammot iszok meg? szóval nem "egy" adagot?(volumass 35)
2012. júl. 16. 22:25
4/4 anonim válasza:
Nem para, de inkább a fehéjéhez lődd be az adagot. Edzés után testtömeg/2 kell grammban. Teht ha 70 kilós vagy, akkor elég egy adag, mert abban van 35g fehérje. Gyors ch-ból is elég egyébként 50g edzés után. Napközbeni tömegnövelőnek meg legjobb az MHP up your mass, mert lassú ch- kat tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!