100% Whey Protein Professional jó termék?
Persze étrend is van. Egyébkén tömegnöveléshez használnám edzés után, illetve a napi fehérjebevitel kiegészítésére.
Azért erre esett a választásom,(annak ellenére hogy sokan fikázzák a Scitec-et) mert erről a termékről még rosszat nem hallottam. Ittam már sok Scitec-e terméket, egyiken sem volt semmilyen probléma, ellenben a sok amerikai cuccal, amit húdenagyon dícsérnek, vagy nem oldótott úgy mint a Scitec-es termékek, vagy nem volt olyan jó az íze, állaga, stb. Ha meg már itt tartunk a 21. században, inkább adok egy 1000-essel többet egy Scitec termékért, ami legalább tudom hogy jó minőségű, minthogy vegyek egy olcsóbb, bizonytalanabb terméket.
nem feltétlen bizonytalan termék az ami itt Magyarországon nem elterjedt nem reklámozzák.
más országban meg lehet hogy pont a scitecről gondolják ezt.
én azt mondom ne legyél szűk látókörű és előítéletes.
Jó, persze, nem azt mondom hogy a Scitec-en kívül nincsen más jó gyártó, és nincsenek más jó termékek!
Azt szerettem volna mondani, hogy több féle gyártó termékében már csalódtam, Scitec-ben még soha, ez lett volna a lényege.
Nezd meg a dobozat, ra van irva, hogy sucralose az osszetevok kozott?
Mert ha igen, akkor ne vedd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!