Milyen gyakorlat erősíti az alkart?
A csuklódon nem tudsz változtatni. Arnold saját bevallása szerint (az enciklopédiában írta) a csúcsformája idején is olyan vékony volt a csuklója, hogy egy átlagos tenyérméretű nő egy kézzel is átfoghatta volna.
Az alkart viszont lehet erősíteni, a fent említett gyakorlatok hasznosak.
a szerintem legjobb nem volt a linkben.
csuklóbehúzás állva.
én ezt a hátsó részében érzem.
a többi nekem is a könyökhöz közeli és a szemből lévő részeket növeszti.
de az is nagyon jó,hogy egy rövid rúdra kötelet kötsz,a másik végére ráerősíted a 7 kilósódat,felállsz egy székre,a karodat kinyújtod előre és felcsavarod a súlyt,aztán meg le.
úgy,mintha a motoron gázt adnál.
23.31 vok
azóta találtam még egyet a fegyenc 2ben.
simán lógás a rúdról-húzódzkodóról.
4x1percet kell lógni,közben markolni a rudat,mint az állat.
olyan szintű alkar bedurranást csinál,egészen a csuklóig,amilyet még nem éreztem.
Csuklobehuzastol inhuvelygyulladasod lehet.
A logas nagyon jo, en ezt szoktam csinalni csak. Mivel az alkar feladata a fogas.
Logni szoktam ugy, hogy kozben szoritok is. Ezt egeszen addig amig birom, utana pihenes kozben osszeszoritom az oklom es utana teljesen kinyujtom az ujjaimat. Ezt meg addig amig nem erzem a feszulest. Nekem ennyi boven eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!