Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlat erősíti az...

Milyen gyakorlat erősíti az alkart?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve, hogy rendszeresen edzem itthon. 7 kilóval edzek, súlyzóval (súlyokat úgy vettem hozzá). A csuklóm és az a-feletti rész feltűnően vékony (alapjáraton vékony vagyok), és szeretném edzeni. Fordított bicepsz gyakorlattal erősítem, de ez csak a könyököm közeleső felét erősíti.

2012. júl. 20. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt vannak gyakorlatok: [link]
2012. júl. 20. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:

A csuklódon nem tudsz változtatni. Arnold saját bevallása szerint (az enciklopédiában írta) a csúcsformája idején is olyan vékony volt a csuklója, hogy egy átlagos tenyérméretű nő egy kézzel is átfoghatta volna.

Az alkart viszont lehet erősíteni, a fent említett gyakorlatok hasznosak.

2012. júl. 20. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

a szerintem legjobb nem volt a linkben.

csuklóbehúzás állva.

én ezt a hátsó részében érzem.

a többi nekem is a könyökhöz közeli és a szemből lévő részeket növeszti.

de az is nagyon jó,hogy egy rövid rúdra kötelet kötsz,a másik végére ráerősíted a 7 kilósódat,felállsz egy székre,a karodat kinyújtod előre és felcsavarod a súlyt,aztán meg le.

úgy,mintha a motoron gázt adnál.

2012. júl. 20. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó: az tuti. Wrist Rollernek hívják én kb. 2 hete használom és mindössze 5kg-ot "kötök" a végére, de hihetetlen mértékben dolgoztatja meg az alkart. 3 éve edzek intenzíven de ez komoly gyakorlat, az egyszer biztos.
2012. aug. 10. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:

23.31 vok

azóta találtam még egyet a fegyenc 2ben.

simán lógás a rúdról-húzódzkodóról.

4x1percet kell lógni,közben markolni a rudat,mint az állat.

olyan szintű alkar bedurranást csinál,egészen a csuklóig,amilyet még nem éreztem.

2012. aug. 10. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
És úgy lehet fokozni, ha egy karral lógsz. Utána pedig törölközőt fogva.
2012. aug. 10. 18:27
 7/7 Sznofru ***** válasza:

Csuklobehuzastol inhuvelygyulladasod lehet.

A logas nagyon jo, en ezt szoktam csinalni csak. Mivel az alkar feladata a fogas.

Logni szoktam ugy, hogy kozben szoritok is. Ezt egeszen addig amig birom, utana pihenes kozben osszeszoritom az oklom es utana teljesen kinyujtom az ujjaimat. Ezt meg addig amig nem erzem a feszulest. Nekem ennyi boven eleg.

2012. aug. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!