Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen feszes a hasam?

Hogyan legyen feszes a hasam?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok nem akarok fogyokurázni, mert ártana nekem. Szeretnék lapos hasat vagy inkább feszeset. Milyen sportot ajánltok?

2012. júl. 19. 13:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szálkásításról hallottál már?

heti 4-xszer 1 óra futás és kemény diéta. Máshogy nem jön össze.

2012. júl. 19. 14:00
 2/16 A kérdező kommentje:
nincs diéta nem érted? talán életmódváltás, de diéta nem
2012. júl. 19. 14:04
 3/16 anonim ***** válasza:

Én sulyzós edzést javasolnék.

Menj konditerembe,és majd összeállitanak neked egy edzéstervet attól függően,hogy mit szeretnél elérni.

De semmiképp nem kéne többet enned a napi kalóriaszükségletednél,mert akkor sportohatsz amennyit birsz,akkor se fog lemenni a sulyfelesleg.Ez egyszerü fizika.Sulyzos edzésnél lehet,hogy először felszedni fogsz,de az nem zsir lesz,hanem izom.S mivel az izom fenntartása 4szer annyi energiába kerül,mint a zsiré,ezért előbb utóbb könnyebben megy majd a zsirégetés is.Kitartás kell hozzá.Sok sikert

2012. júl. 19. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
Kerülni kell a cukros dolgokat,a finomitott lisztet,a sertéshúst,a cukros üdítőket.Halat egyél tonnaszámra,zöldség,gyümölcs,soványtúró,csirkemell minden mennyiségben.Napi egy evőkanál lenmagolaj fogyasztása,segit fenntartani a normális koleszterinszintet,csökkenti a vérnyomást,és segíti a sejtek oxigénellátását,segít a fogyásban is.
2012. júl. 19. 14:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Árt neked a diéta? Why?
2012. júl. 19. 15:24
 6/16 A kérdező kommentje:
árt képzeld el, mert még fejlödésben vagyok s nem akarom egy életre tönkretenni magam.
2012. júl. 19. 16:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Hűha, komoly fogalomzavar szagot érzek... kifejtenéd?
2012. júl. 19. 16:06
 8/16 A kérdező kommentje:
nem tetszik valami elmehetsz máshova kedveskedni. :)
2012. júl. 19. 16:07
 9/16 Ci.ara ***** válasza:
13évesen sztem fölösleges a kondi meg az étrend" tényleg ahogy előttem leírták kerüld az édességet+fehér kenyeret+tésztaféléket+cukros üdítőket Ha ezt betartod már félsiker ez mellé jöhetne az úszás futás biciklizés :)
2012. júl. 19. 16:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked sincs fingod róla, hogy miért az hiszel, amit, oké. De ettől még nem neked kéne beszólogatni. Attól, hogy kisgyerek vagy, még lehetsz ostoba.
2012. júl. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!