Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportok formálják jól...

Milyen sportok formálják jól a testet? Elég vékony testalkatom van, amit szeretek is, és mindig is sportoltam.

Figyelt kérdés

Most is szeretnék valamire járni, és egy olya sportot keresnék, amitől ugyanilyen mardhat a testalkatom kb ilyen van most: [link]

viszont van egy kicsi hasam (pár kiló felesleg) azokat szeretném leadni, hogy ilyen lapos lehessen. Meg persze ami feszesíti az embert az jó lenne. Elég görbe a tartásom is azon is kéne változtatnom úgyhogy én a táncra gondoltam:) szerintetek az jó?:D

2012. júl. 18. 17:54
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja igen és eelég lapos is vagyok.. legalábbis lent:(
2012. júl. 18. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:

Ilyen testalkatot akarsz? Mondjuk kicsit ferdén áll a jányzó, nem teljesen látszik minden, ezért linkelek egy másik képet: [link]

(Igen, ez célzás)

2012. júl. 18. 18:02
 3/12 A kérdező kommentje:
:DDDD nem, de vékonyat, amúgy írtam is hogy lapos vagyok és hogy ezen változtatni szeretnék valahogy, de nem hízással!:D
2012. júl. 18. 18:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor hogy? nem teljesen értelek. A képeden szereplő test kb egy 10 éves gyerekéhez hasonló ,persze ha akkörül vagy, akkor értem már, de akkor pár év múlva úgyis nagy változások lesznek rajtad, ha meg nem, akkor jó lenne ha pontosítanád a határokat. Ez a pálcikaság nemigen vonzó.
2012. júl. 18. 18:15
 5/12 A kérdező kommentje:
15 vagyok, csak mondtam hogy ilyen az alkatom, de ráadásul még van egy kis feleslegem... ugyhogy a hasamból szeretnék leadni (az legyen olya mint a képen) a többi helyre meg egy kicsit felszeedni:)
2012. júl. 18. 18:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Na, akkor vedd nyakadba a kategóriát, mert több sebből vérzik a terved, és kétóránként le van írva, hogy miért...

(nincs helyi zsírégetés, és egyszerre felszedés és leadás sincs)

2012. júl. 18. 18:28
 7/12 A kérdező kommentje:
kár:( azért köszi:) de a táncosok szerintetek jó alakúak?
2012. júl. 18. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerek táncosokat, de úgy általánosságban elmondható, hogy a sportoló nőknek jó alakjuk van.
2012. júl. 18. 18:36
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi:))
2012. júl. 18. 18:44
 10/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Nem árt tudni milyen tánc. Molett balerinát még nem láttam viszont hastáncost bőven :)
2012. júl. 18. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!