Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2 nap egymás után?

2 nap egymás után?

Figyelt kérdés
Hozzáértők, haladó tömegelő vagyok, annyi lenne hogy kicsit pihentetném a haátam illetve a lábam (munkám miatt megerőltettem) viszont az edzést nem szeretném hanyagolni, a 5 napos edzéstervembe belefér egymás utánni két nap bicepszezés, úgy hogy ha a második nap, összehangolom tricepszel is, (hardgaier) vagyok és óriássorozatokat végzek!
2012. júl. 17. 19:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha haladó tömegelő vagy, akkor tudhatnád, hogy a regeneráció milyen fontos szerepet játszik az izomnövelésben. Ha azt akarod, hogy ne fejlődjön a bicepszed, akkor hajrá, nyugodtan edzed egymás után két nap.
2012. júl. 17. 19:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele, hiába más izommal edzed együtt. Edzés után kell neki legalább 48 óra regenerálódás.
2012. júl. 17. 19:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Figyelj a bicepsz regenerálódik a leggyorsabban szóval lehet jó lesz nekem, nyilván nem iktatnám be mindig, csak kb A edzéshéten
2012. júl. 17. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A leggyorsabban azt jelenti, hogy 48 óra.:)

De akkor minek kérdezed meg, ha szerinted te jobban tudod? :) Vagy csak azt lehet válaszolni, hogy : hú mekkora ötlet!! :)

2012. júl. 17. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:

De fogd fel, hogy a legrövidebb regeneráció is legalább 48 óra.

Egyáltalán mit vársz tőlünk? Te már ezt eldöntötted, hogy így fogsz edzeni, és próbálod megmagyarázni a hülyeséged. Nem akkor nő az izom, amikor edzed, hanem amikor pihen!

Ezek után ha egymás után kétszer edzed a bicepszed, akkor csak gratulálni tudok.

2012. júl. 17. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
nem, nem lesz jó. túledzed és akkor semmit nem fog fejlődni!
2012. júl. 17. 19:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Most nem is kell hogy feljődjön, csak hogy legalább szinten tartsam rendesen
2012. júl. 17. 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:
te nevezed magad haladónak mikor ilyeneket írsz? tudod mi vagy? kezdő. ha túledzed akkor még az is lehet hogy leépül, de tudod mit? csinálj amit akarsz ha ilyen okos vagy:)
2012. júl. 17. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát pont, hogy így nem tartod szinten, ha túledzed.
2012. júl. 17. 19:27
 10/14 dirtboy ***** válasza:

Montez,úgy tűnik már vissza tértek a fészkükbe /te tudod miről van szó/

kérdező te meg ne legyél debil,1x edz meg egy héten.

2012. júl. 17. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!