Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fog így izmosodni a fenekem?

Fog így izmosodni a fenekem?

Figyelt kérdés
Eddig csak aerob edzéseket csináltam(futás,aerobik).Most elhatároztam,hogy heti 3x guggolást,kitörést,térdtámaszból lábemelést csinálok súlyzóval.Figyelek az étkezésemre(több fehérje...).Így fog izmosodni a fenekem?
2012. júl. 17. 10:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Így jó lesz.:)
2012. júl. 17. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, jól hangzik, csak figyelj oda, hogy helyesen hajtsd végre a guggolásokat, mert ha nem jól csinálod több kárt tehet, mint hasznot. Figyelj arra is oda, hogy mikor felfelé jössz, "robbantsd" a csípőd, feszítsd a feneked és a hasad. Ezzel még szebb eredményt lehet elérni. :)

Akár sima deadliftet is csinálhatsz, ha van hozzá súlyod. Ha ezt is helyesen végzed, nagyjából olyan hasznos, mint a guggolás, és kevésbé erőlteti a térdet.

2012. júl. 17. 11:09
 3/7 Zakathol ***** válasza:

Heti 3 normális(!) láb/fenékedzés lehet, hogy sok lesz.

A normális alatt itt rendes konditermit értek. Ha otthon saját súllyal csinálod akkor no problem.

2012. júl. 17. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Először mehet pár hétig szerintem kisebb súlyokkal a heti 3 edzés lábra, de utána érdemes nagyobb terheléssel heti 2, majd heti 1 lábedzésre váltani. Egy komoly lábedzés után bizony kell egy hét regenerálódás, akkor van fejlődés. Szóval igaza van Zakatholnak.:)
2012. júl. 17. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Később én is úgy gondoltam,hogy majd csak heti 2x,de egyenlőre csak hozzászoktatom magam a súlyokhoz,eléggé izomlázam lett az első után...Meg kell várni,amíg elmúlik vagy 2 nap után újra csinálhatom?

Egy kemény popsi edzés hány gyakorlatból álljon,amit már heti 2x is elég majd?

2012. júl. 17. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Látod mégsem tudod 3-szor végezni, ha izomláz van több napja. Ezért kell majd 1 hét pihenő, mert izomnöveléskor nem dolgozunk rá az izomlázra, hagyni kell pihenni, mert akkor fog izmosodni.:)

Amiket írtál, azokból a gyakorlatokból mehet 4*10-15, természetesen lábemelésnél és kitörésnél lábanként értem.

Tehát olyan súly kellene, amiből nem 30-40-et tudsz megcsinálni.

Amúgy a többi testrészre is kellene edzeni: [link]

2012. júl. 17. 14:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!