Fog így izmosodni a fenekem?
Igen, jól hangzik, csak figyelj oda, hogy helyesen hajtsd végre a guggolásokat, mert ha nem jól csinálod több kárt tehet, mint hasznot. Figyelj arra is oda, hogy mikor felfelé jössz, "robbantsd" a csípőd, feszítsd a feneked és a hasad. Ezzel még szebb eredményt lehet elérni. :)
Akár sima deadliftet is csinálhatsz, ha van hozzá súlyod. Ha ezt is helyesen végzed, nagyjából olyan hasznos, mint a guggolás, és kevésbé erőlteti a térdet.
Heti 3 normális(!) láb/fenékedzés lehet, hogy sok lesz.
A normális alatt itt rendes konditermit értek. Ha otthon saját súllyal csinálod akkor no problem.
Köszönöm a válaszokat!
Később én is úgy gondoltam,hogy majd csak heti 2x,de egyenlőre csak hozzászoktatom magam a súlyokhoz,eléggé izomlázam lett az első után...Meg kell várni,amíg elmúlik vagy 2 nap után újra csinálhatom?
Egy kemény popsi edzés hány gyakorlatból álljon,amit már heti 2x is elég majd?
Látod mégsem tudod 3-szor végezni, ha izomláz van több napja. Ezért kell majd 1 hét pihenő, mert izomnöveléskor nem dolgozunk rá az izomlázra, hagyni kell pihenni, mert akkor fog izmosodni.:)
Amiket írtál, azokból a gyakorlatokból mehet 4*10-15, természetesen lábemelésnél és kitörésnél lábanként értem.
Tehát olyan súly kellene, amiből nem 30-40-et tudsz megcsinálni.
Amúgy a többi testrészre is kellene edzeni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!