Van olyan aki 10-20 kilót leadott? Ha igen, hogyan? Aki volt hasonló helyzetben, hogyan lépett túl rajta?
Mi motivált titeket a fogyásra? Mit mozogtatok?
Rólam annyit kell tudni hogy 18 éves, 174 cm, 97 kilós lány vagyok. Nagyon szertenék 80 alá kerülni. Kérlek titeket segítsetek egyedül nem fog menni. Nem tudom hogyan kezdjek neki. Eljárok futni, kettlebellezem, diétázom már vagy 3 hónapja de nem látszik rajtam semmi. Nagyon el vagyok keseredve, félek hogy fel fogom adni. Minden csak akarat kérdése tudom, de tartok tőle, hogy nekem már nem maradt sok. Soha életemben nem voltam sovány. Nagy súllyal születtem és mindig is kövérebb voltam másoknál. Élsportoltam, mindent csináltam de még akkor sem voltam sovány. Mit tegyek?? Kitől kérjek segítséget? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Simán megoldható. Szerintem nem jó a diétád.
Próbáld meg így: [link]
Egyél keveset és mozogj sokat!
A boksz az tökéletes sport erre. A húgom is dagi volt, most már bokszol 3 éve is igen jó alakja lett. 10 perc bokszzsák püföléssel igen sok zsírt lehet égetni. Próbáld ki!
Nem kell senkihez fordulni csak tedd rendbe a kaját és eddz tovább.
Vidd le a szénhidrátot. 1-1,5g*testtömegkg-ra és a fehérjét kicsit emeld meg.
Ezeket kajáld:fehérje: sovány húsok, tojás, sovány túró, protein tápkieg.
Szénhidrát (ch): zabpehely, barna rizs, főtt krumpli, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Kedves Kérdező!
Tudom jól, hogy a lányoknál a túlsúly az problémát okoz nem csak esztétikai szempontból hanem azért, mert az önbizalmuk lecsökken. Én ezt jól tudom, mert a húgom is kövér volt, csak ő rosszabb volt, mint Te, mert te legalább próbálkozol teszel ellene valamit. Húgom b*szott diétázni és sportolni, viszont a hiszti az ment neki.
Ekkor vittem őt le bokszedzésre, az első 2 hét volt számára a pokol, minden edzés után olyan volt, mint a mosott sz@r. Viszont azóta 3 éve csinálja, és bizony most már jól néz ki.
Próbáld ki a küzdősportot! Iszonyatosan sokféle mozgás van benne. Egy bokszedzésen van ugrókötelezés, sok futás és zsákolás, no meg a bunyó. Hidd el ez éget zsírt rendesen!
Jó állóképességed lesz tőle.
Ráadásul sok csaj bokszol manapság, de ha a boksz nem tetszik az sem baj. A csajok körében a népszerű küzdősportok: Kick-box, taekwondo, judo, capoeira és persze a boksz.
Egy próbát megér! Veszíteni biztos, hogy nem fogsz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!