BOX-ról vélemény?
Sziasztok, 17 éves vagyok, 173cm magas, 92kg, most nyáron kőkemény fizikai munkákat végzek, azaz egy építkezésen dolgozom!
Viszont a 92kg nem zsír, rengeteget gyúrtam, a karom mérete 42cm, nyomtam már 135kg-al is fekve, 90-es szériák, de moszszálkásítani szeretnék!
Kérdések: A BOX mennyire szálkásít?
Mennyit fogok szellemileg változni?
Mennyire tudom magam megvédeni?
Taksonyban mi a honlapja, elérhetősége a box egyesületnek?
És egyszerűen miért jó a box?
Ha valaki csak diétázik attól nem lesz szálkás csak lefogy..
A szálkásításhoz edzeni kell..
5 éve boxolok és nem diétázok.. és full szálka vagyok..
nincs több kérdésem..
azt hogy a box szálkásít..:D
még meddig fogsz vitatkozni? :D
1. a box szálkásít, de izmot is éget, ha a "szükségesnél több van rajtad", mivel inkáb kardio, tehát nem a box szálkásít legjobban, hanem az aerob edzés, ami során arányában sokkal több zsírt égetsz, és kevesebb izmot
2. attól hogy nem diétázol, lehetsz szálkás, van aki alapból bármiot eszik nem hízik, ha te még pláne intenzíven sportolsz, akkor simán lehetsz úgyis szálkás
3. attól mert valaki kondizik még nem feltétlenül kötött, ha nyújt eleget, stb., bár erre az átlag hobbigyurmázók ritkán figyelnek oda, a boxban az izmoknak más része dolgozik, illetve más jellegű mozgások, amire az izomzatnak át kell állnia, gyorsabb mozgások stb., de ettől még simán mehet a dolog, igaz nehezebben, főleg az elején
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!