Hogyan lehetne ilyen testem?
Hogyan lehetne olyan testem mint Valeria Lukyanova-nak?
Bármit megteszek bármilyen mozdulat,sport, fogyókúra stb. Kitartó vagyok! csak valaki segítsen hogy mit csináljak! Az se baj hogyha mondjuk csak azt tudják hogy hogy legyen olyan a hasam vagy a combom.Lehet oldalakat is ajánlani . Bármire kész vagyok csak plasztikai sebészetre nem, és ilyesféle beavatkozásokra.Csak ÉRTELMES válaszokat szeretnék.Nem érdekelnek az olyan dolgok,hogy ez lehetetlen.Ő megcsinálta szóval nem! Bármilyen Tippet ,tanácsot,oldalt stb.-t elfogadok. És előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Köhömm.... El kell keserítselek, ő nagyrészt a plasztika miatt néz ki úgy, ahogy. Átszabták az arcát, faragtak egy szép méretes szilikoncickót és kikapták pár bordáját.
Edzéssel sokkal jobb testet összehozhatsz, miért szeretnél úgy kinézni, mint ő...?
Ránézésre minimum a lengőbordái ki vannak szedetve, úgyhogy nem, ilyen alakot nem lehet sporttal elérni.
De hála istennek jobbat igen.
Mint például az övé. Kemény edzéssel és kiszámolt étrenddel.
Azt, hogy műmellet csináltatsz-e az a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!