Hogy lehet küzdősportban legyőzni egy nagyobbat?
Jó tudom kitartással meg technikával..
Nézegettem ilyen technikákat vidikbe de az az igazság a legtöbbe azonos a súlycsoport meg a harci műfaj ba csapnak össze.
Csak sajnos az a baj alantas vagy barbár harcba nem tudom mire lehetne jutni ilyen harcművészi tudással. Például egy 130 kilós embert nem birok magamhoz fogni ,mert fellök a 65 kilómmal vagy felemel és agyonvág meg ilyesmik. És ahogy néztem ezek javarészt védekezős harcmodorok. De például az aljas van cigid és már állba is vágtak a sarkon vagy 3man műfajra nincsenek felkészülve technikával szerintem mert becsületes harcra fejlesztették ki őket a mesterek.
Tudom nincsenek csodák ,de azért szeretnék valami olyat tanulni ami ilyen helyzetekre is felkészít. Vannak olyan stílusok amihez nem csak pusztán súly és erő kell de hatásosak??
Például olyan szitukra is alapoz ,hogy szűk térben többen esnek az embernek barbár módon de még abból is kilehessen hozni valamit hogy ne verjenek szét.
Esetleg tudtok segíteni ilyesmiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!