Tapasz kérdése:
Mikorra nézhetek ki így?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve edzek kissebb súlyokkal 10-25kg heti hatszor 1 másfél órát.Ha így folytatom nézhetek ki így? [link] Ha igen akk mikorra? Ha szerintetek valamit rosszul csinálok írjátok meg.(nem diétázok, és nem is hiszem hogy fgok)most így nézek ki [link]
Sorry a minőségért
2012. júl. 9. 11:59
1/8 anonim válasza:
Ne azért edzz, hogy úgy nézz ki mint valaki más!
2/8 A kérdező kommentje:
Mielőtt elkezdtem edzeni, semmit nem sportoltam és kicsit el is voltam hízva szal a 0-ról kezdtem.A heti 6 edzés úgy néz ki hogy hétfő kar és mellkas, kedd vádli és comb szerda pedig csak has,és ez ísmétlődik csütörtöktől szombatig is.CSak otthol tudok edzeni max 35 kg-mal.
2012. júl. 9. 12:05
3/8 anonim válasza:
A súlyokat növelned kell sajnos mert egy idö mulva megszokja az izomzat a terhelést és nem fejlödik tovább!
4/8 A kérdező kommentje:
és ha csak 35kg-ig tudom növelni a súlyt (most 20-25 kg val nyomom) akk is várhatok fejlődést?
2012. júl. 9. 12:14
5/8 anonim válasza:
Egy idő után nem lesz elég, főképp fekvenyomásban 35 kg.. Egy ideig még lehet fejlődsz, de le fogsz állni.
6/8 A kérdező kommentje:
de gondolom szálkásítani lehet vele, és hogy kocka hasam legyen ahhoz valaki tudna ajánlani egy edzéstervet vagy megmondani hogy egy héten menyit érdemes hasra edzeni?
2012. júl. 9. 13:41
7/8 anonim válasza:
Kocka hasad diéta nélkül nem lesz. Tehát ha nem akarsz diétázni akkor azt buktad.
8/8 A kérdező kommentje:
diétával kb mikorra várható eredmény?És az nem lenne elég ha kizárnék pár dolgot az étrendemből?Ha igen akk mik lennének azok amiket nem ehetek?
2012. júl. 9. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!