Helo szedtem danabolt ami hatott is 2 évet kondiztam félevet most kihagytam most vistzont rendeltem ismét dabolt fehérjét kreatint és anadrolt a burtal tol a tesztoszteron szint növelő szóval danával 1 szere szedjem vagy 1 iket elöbb a máskinál?
Egyesek itt úgy szedik a szteroidot, mintha C-vitamin lenne :DDDD
Gratulálok. "2 évet kondiztam" aztán közben szeded a szart marokszám, mert "biztos nem lesz baj belőle"... De lesz! Hiába hiszed, hogy genetikai csoda vagy, meg hogy nálad majd máshogy lesz. Nem lesz máshogy!
Először is, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, akkor próbáld meg kérdésed normálisan tálalni, mert én, kvázi a harmadik olvasás után értettem meg, hogy mit akarsz. Először is; danabolból már nemigen lehet eredetit kapni, én anno 1 évvel ezelőtt vettem olyat, amihez még betegtájékoztató is volt és valóban hatott. Azóta kétes minőségű, veszélyes hulladékokat árulnak helyette. Ha 4000 forintért adnak manapság 100 szemet, akkor mennyibe kerül az előállítása? Másodszor; ha véletlenül olyat találsz amiben esetleg van 2-3 mg hatóanyag, akkor több mint ajánlatos lenne levezetni azt a kúrát, min. 2 szem nolvadex/zitazonium (nem a neve a fontos, hanem a hatóanyaga a tamoxifen citrate). Tesztoszteron növelőre nem hiszem, hogy túl nagy szükséged lenne, hacsak nem vagy már min. 40 éves. Fehérje mehet a dana mellé, kreatin dettó, ez majd kitolja a fáradtságküszöbödet is az ATP kreatinfoszfát-szint növelésével. Azért arra figyelj, hogy a danabolt nem úgy kell szedni, mint a szőlőcukrot.
Utolsó előtti válaszoló : ;)
(Nem olvastem el az összes választ tehát ha olyat írnék ami már volt akkor bocsánat..)
Ha már koksolsz mért pont a legratyibat akarod szedni ?
Danabolt nagyon nem kéne... egyébként meg vezesd le rendesen hogy meg is maradjon valami a vízből ...
Hagyd aromatizálódni 2-3 hétig aztán szedj rá proviront!
Szerintem szedd a danát aztán ha már az utolsó hetekbe vagy akkor utolsó 2 hétbe kezd el az anadrolt úgy még értelme is lenne..
De levezetésnek nem elég a proviron szerintem kellene valami zintozium vagy HCG kúra utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!