A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?
Hello 17 vagyok és szedni akarok valamilyen tesztoszteron-szint-növelőt(kondi miatt)és szinte minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak,
Valóban igaz ez?
(hülyeséget,viccet senki ne írjon!)
tegnap már volt ugyanez a kérdés...
a libidó növekedés az nem a farok növekedését jelenzi...
2 legyet?
Hajhullas lenne a masik legy?
Esetleg a megnovekvo agresszio?
Nem kellene orvossal konzultalnod?
A teszto nagyon jo cucc, pl ha elmulok majd 60 eves, tuti, hogy majd hasznalni fogom.
Amig viszont termeli a szervezetem, addig TERMESZETESEN NEM.
Mert ha kivulrol viszed be, akkor a szervezetedben a tesztoszterontermeles leall.
Furcsa lesz kozben is, furcsa lesz utana is... ezek leginkabb illegalis szerek, nem biztonsagosak.
Mivel a kondizo sracok leginkabb sajat szakallukra szedik ezeket, nem osztjak meg az orvosokkal a problemakat, csak utolag, amikor mar nagy a baj.
Megvarod te is, hogy legyen baj?
Amugy igen, megno tole VALAMELYEST a penisz, mert hasznalata miatt sokat fog merevedni, az meg nyilvan noveszti egy kicsit.
Ez a lenyeg?
Sok kondizos sracnal az a lenyeg, hogy a nagy muszklikkal tudjak kompenzalni a kis peniszt. Ez nem csak legenda.
17 evesen fejlodo szervezet vagy.
Semmi szukseged ilyen cuccokra. Amikor mar nem leszel fejlodesben es megszoktak az izuleteid, hogy heti minimum 3-4 edzest siman megcsinalsz es mar tenyleg evek ota nyomod es semmi fejlodes nincs, mert mar a kreatint meg az osszes ilyen szart is eljatszottad, na AKKOR meg talan van ertelme ilyet tolni, de nem tinedzserkorban!
Tapasztalataim szerint a legtobb ilyen cuccot hasznalo srac, aki ilyen fiatalon csinalja, utana se nez maganak a gyurasnak se, meg pl az etkezesnek se, pedig az a lenyege, meg a pihenes... varjal legalabb 3 evet basszus, es amikor mar napi 1 kilo kenyeret eszel, es legalabb ketnaponta jarsz gyurni, tudsz aludni legalabb 8 orat tisztessegesen, ketorankent eszel taplalo cuccokat es nem amfetezel meg alkoholizalsz, majd akkor akarj a tokeletessegre torekedni, 17 evesen nincs az az isten, hogy erre raszorulj!
A kura ugyanis tenyleg mukodik es fel fog hozni tobb kilot, de ez nem fog megmaradni, a mellekhatasokbol viszont hosszutavon fogsz tobbet megerezni.
Csak nem valami jo fej haverok beszeltek ra, vagy csinaltak neked jo reklamot, hogy cuccozz??
Olvasni is rossz...
Egyetértek veled de nem kívűlről bevitt illegális szerekre gondoltam hanem pl akármelyik body shopban kapható természetes serkentők mint pl.a tribulus
NAGYON KÖSZ A VÁLASZT ÉS VÁROM A KÖVIT:-)
Amit a shopokban adnak Magyarorszagon, az nem problemas, foleg, ha nem pult alol adjak radkacsintva par tizezresert, tudod, mire gondolok....
Azokra ez nem ervenyes, amiket itt karogok neked :)
Azok harmatgyengek, nem okoznak semmit, nem is ertem, milyen tesztoszteron-dolog lehet az, talan olyasfele jatek, mint amikor az egyik taplalekkiegeszitogyarto ceg (ugyis tudjuk, mi a neve, nem szponzoralnak, hogy itt reklamozzam oket) forgalomba hozta az EFFERGIN nevu cuccot, ami nyilvan csak veletlenul hasonlit hangzasaban az effedrinre :P
nem
ellenebn csökkentik a herék méretét
17 vagy és nemtudod mi az a libidó? -.-
az a szex iránti vágy te nagyonhülye.
A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?(----EZVOLT AKÉRDÉS TE MARHA BALF.SZ (AZT CSAK MELLÉKESEN ÍRTAM HOGY A KÉSZÍTMÉNYEK LEÍRÁSÁBAN "LIBIDÓ NÖVEKEDÉST" ÍRNAK ÉS VALÓBAN ILYEN HATÁSA IS VAN?)
HA NEM TUDSZ ÉRTELMESET VÁLASZOLNI AKKOR A KU.VA ANYÁDDAL BESZÉLGESS ILYESMIRŐL !!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!