Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A tesztoszteron-szint-növelő...

A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?

Figyelt kérdés

Hello 17 vagyok és szedni akarok valamilyen tesztoszteron-szint-növelőt(kondi miatt)és szinte minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak,

Valóban igaz ez?

(hülyeséget,viccet senki ne írjon!)

2010. febr. 11. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

tegnap már volt ugyanez a kérdés...

a libidó növekedés az nem a farok növekedését jelenzi...

2010. febr. 11. 13:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez mit jelent?(gondoltam 2legyet ütök egy csapásra ezekkel a szerekkel)
2010. febr. 11. 14:40
 3/14 anonim ***** válasza:

2 legyet?

Hajhullas lenne a masik legy?

Esetleg a megnovekvo agresszio?

Nem kellene orvossal konzultalnod?

A teszto nagyon jo cucc, pl ha elmulok majd 60 eves, tuti, hogy majd hasznalni fogom.

Amig viszont termeli a szervezetem, addig TERMESZETESEN NEM.

Mert ha kivulrol viszed be, akkor a szervezetedben a tesztoszterontermeles leall.

Furcsa lesz kozben is, furcsa lesz utana is... ezek leginkabb illegalis szerek, nem biztonsagosak.

Mivel a kondizo sracok leginkabb sajat szakallukra szedik ezeket, nem osztjak meg az orvosokkal a problemakat, csak utolag, amikor mar nagy a baj.

Megvarod te is, hogy legyen baj?

Amugy igen, megno tole VALAMELYEST a penisz, mert hasznalata miatt sokat fog merevedni, az meg nyilvan noveszti egy kicsit.

Ez a lenyeg?

Sok kondizos sracnal az a lenyeg, hogy a nagy muszklikkal tudjak kompenzalni a kis peniszt. Ez nem csak legenda.

17 evesen fejlodo szervezet vagy.

Semmi szukseged ilyen cuccokra. Amikor mar nem leszel fejlodesben es megszoktak az izuleteid, hogy heti minimum 3-4 edzest siman megcsinalsz es mar tenyleg evek ota nyomod es semmi fejlodes nincs, mert mar a kreatint meg az osszes ilyen szart is eljatszottad, na AKKOR meg talan van ertelme ilyet tolni, de nem tinedzserkorban!

Tapasztalataim szerint a legtobb ilyen cuccot hasznalo srac, aki ilyen fiatalon csinalja, utana se nez maganak a gyurasnak se, meg pl az etkezesnek se, pedig az a lenyege, meg a pihenes... varjal legalabb 3 evet basszus, es amikor mar napi 1 kilo kenyeret eszel, es legalabb ketnaponta jarsz gyurni, tudsz aludni legalabb 8 orat tisztessegesen, ketorankent eszel taplalo cuccokat es nem amfetezel meg alkoholizalsz, majd akkor akarj a tokeletessegre torekedni, 17 evesen nincs az az isten, hogy erre raszorulj!

A kura ugyanis tenyleg mukodik es fel fog hozni tobb kilot, de ez nem fog megmaradni, a mellekhatasokbol viszont hosszutavon fogsz tobbet megerezni.

Csak nem valami jo fej haverok beszeltek ra, vagy csinaltak neked jo reklamot, hogy cuccozz??

Olvasni is rossz...

2010. febr. 11. 14:59
 4/14 A kérdező kommentje:

Egyetértek veled de nem kívűlről bevitt illegális szerekre gondoltam hanem pl akármelyik body shopban kapható természetes serkentők mint pl.a tribulus

NAGYON KÖSZ A VÁLASZT ÉS VÁROM A KÖVIT:-)

2010. febr. 11. 20:57
 5/14 A kérdező kommentje:
kb 2,5éve edzem hozzászoktam a nagy súlyokhoz
2010. febr. 11. 20:58
 6/14 anonim ***** válasza:

Amit a shopokban adnak Magyarorszagon, az nem problemas, foleg, ha nem pult alol adjak radkacsintva par tizezresert, tudod, mire gondolok....

Azokra ez nem ervenyes, amiket itt karogok neked :)

Azok harmatgyengek, nem okoznak semmit, nem is ertem, milyen tesztoszteron-dolog lehet az, talan olyasfele jatek, mint amikor az egyik taplalekkiegeszitogyarto ceg (ugyis tudjuk, mi a neve, nem szponzoralnak, hogy itt reklamozzam oket) forgalomba hozta az EFFERGIN nevu cuccot, ami nyilvan csak veletlenul hasonlit hangzasaban az effedrinre :P

2010. febr. 12. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:

nem

ellenebn csökkentik a herék méretét

2010. febr. 18. 02:56
 8/14 anonim ***** válasza:

17 vagy és nemtudod mi az a libidó? -.-

az a szex iránti vágy te nagyonhülye.

2010. febr. 18. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
Faaax vaaagy! Büdös nooooob ge-cííí! XD
2010. febr. 18. 13:46
 10/14 A kérdező kommentje:

A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?(----EZVOLT AKÉRDÉS TE MARHA BALF.SZ (AZT CSAK MELLÉKESEN ÍRTAM HOGY A KÉSZÍTMÉNYEK LEÍRÁSÁBAN "LIBIDÓ NÖVEKEDÉST" ÍRNAK ÉS VALÓBAN ILYEN HATÁSA IS VAN?)

HA NEM TUDSZ ÉRTELMESET VÁLASZOLNI AKKOR A KU.VA ANYÁDDAL BESZÉLGESS ILYESMIRŐL !!!!!!!!!!

2010. febr. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!