A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?
Hello 17 vagyok és szedni akarok valamilyen tesztoszteron-szint-növelőt(kondi miatt)és szinte minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak,
Valóban igaz ez?
(hülyeséget,viccet senki ne írjon!)
Kedves Kérdező, javasolnám az arc méretének csökkentését eredményező agytevékenység végzését.
Attól, mert hülye (értsd: tájékozatlan) vagy, nem kell teleordítanod a topikot.
Valóban, a válaszadó nem pontosan a kérdésedre válaszolt, viszont azzal összefüggésben rávilágított egy tárgyi tévedésedre. Szóval, légy szíves több tiszteletet a felnőtteknek, vagy nagyon csúnya pofonokat kapsz majd az élettől.
Csak hogy tisztázzuk ő írta:"Faaax vaaagy! Büdös nooooob ge-cííí! XD" én erre csak reagáltam,KÉT KÉRDÉS VOLT!!!!!
1-A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?
2-minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak, Valóban igaz ez?
te hülye vagy? ebben a korban minek még ilyen szer?
mivel én is korodbeli vagyok tudom mennyire viszik ezt a testépítés dolgod meg mindenféle szereket meg ilyesmiket.
kreatin arginin meg ilyenek.
Nekem nagybátyám testépítéssel foglalkozik ő ad nekem tanácsokat edzéshez...hozzáteszem tisztán nyomja és ígyis terminátor..:D
Ezekről a szerekről mondta nekem nekem hogy májkárosodást vesekárosodást Impotenciát okoz egy bizonyos mennyiség után.
Ha vékony vagy akk vagy egyél sokat vagy inkább vegyél
táplálék kieget és mellé eddzél
de a te döntésed a te tested de hidd el hamar kikészítik a szervezeted hormonháztartását. Vagy annyira kell aza 3 centi a farkadra?::D
kérdezhetek neked fasza edzéstervet írjál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!