Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A tesztoszteron-szint-növelő...

A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?

Figyelt kérdés

Hello 17 vagyok és szedni akarok valamilyen tesztoszteron-szint-növelőt(kondi miatt)és szinte minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak,

Valóban igaz ez?

(hülyeséget,viccet senki ne írjon!)

2010. febr. 11. 13:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Kérdező, javasolnám az arc méretének csökkentését eredményező agytevékenység végzését.

Attól, mert hülye (értsd: tájékozatlan) vagy, nem kell teleordítanod a topikot.

Valóban, a válaszadó nem pontosan a kérdésedre válaszolt, viszont azzal összefüggésben rávilágított egy tárgyi tévedésedre. Szóval, légy szíves több tiszteletet a felnőtteknek, vagy nagyon csúnya pofonokat kapsz majd az élettől.

2010. febr. 19. 04:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Csak hogy tisztázzuk ő írta:"Faaax vaaagy! Büdös nooooob ge-cííí! XD" én erre csak reagáltam,KÉT KÉRDÉS VOLT!!!!!

1-A tesztoszteron-szint-növelő készítmények valóban növelik a péniszt is?

2-minden ilyen készítmény leírásában "libidó növekedés"-t írnak, Valóban igaz ez?

2010. febr. 19. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:

te hülye vagy? ebben a korban minek még ilyen szer?

mivel én is korodbeli vagyok tudom mennyire viszik ezt a testépítés dolgod meg mindenféle szereket meg ilyesmiket.

kreatin arginin meg ilyenek.

Nekem nagybátyám testépítéssel foglalkozik ő ad nekem tanácsokat edzéshez...hozzáteszem tisztán nyomja és ígyis terminátor..:D

Ezekről a szerekről mondta nekem nekem hogy májkárosodást vesekárosodást Impotenciát okoz egy bizonyos mennyiség után.

Ha vékony vagy akk vagy egyél sokat vagy inkább vegyél

táplálék kieget és mellé eddzél

2010. márc. 12. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:

de a te döntésed a te tested de hidd el hamar kikészítik a szervezeted hormonháztartását. Vagy annyira kell aza 3 centi a farkadra?::D

kérdezhetek neked fasza edzéstervet írjál :D

2010. márc. 12. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!