Kevés étkezés? Sok edzés?
Milyen lesz annak az embernek a teste aki mondjuk napi szinten eszik max 3-4 alkalommal, viszonylag átlag adagú ételt?
De viszont sokat edz(konditrem)? Tehát arra szeretnék választ kapni milyen lesz a teste az olyan embernek aki nem visz be sok táplálékot de edz sokat?
Semmit se fog nőni? Nem lesz erősebb semmivel se?
Tehát ahhoz hogy a test nőjön és erősödjön nem feltétlen kell egy nagyon brutál tömegnövelő étrend hanem elég ha megpróbálunk odafigyelni vigyünk be fehérje tartalmú ételeket is azért pl: csirkemell, tojás, hal.
Valamint szénhidrát?
Csak mert szeretnék fejlődni de félek nem elég amit eszem, igaz szinte mindig tele vagyok és próbálok letuszkolni de mégis mindig érzem ennyi bőven elég.
Tömegnöveléskor legyen 2-2,5g*testtömegkg fehérje és 5-6g*testtömegkg szénhidrát (ch). Ezeket beviheted szilárd kajából is, nem muszáj turmix, bár edzés után nagy előnye van egy tejsavóproteinnek a gyors felszívódás miatt, de anélkül is tudsz fejlődni.
egyél sok tojásfehérjét (sosem nyersen), sovány húsokat, sovány túrót, és ch-nak: zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű kenyér és teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
Igen én ezeket tudom, és fogyasztom is(tojásrántotta, csirkemell, rizs, zabpehely) általában mindig amikor tudom. Csak az a gond én nem tudok fenntartani egy erős étrendet hogy reggel 8kor ez, reggel 10kor ez, aztán 12kor ez.
Első ok az hogy nem esik jól, persze próbálok mindig sok kaját letuszkolni
Másik pedig eleve nagy ivós vagyok, egy nap nagyon sok folyadékot megiszok ami pláne eltelít és még nehezebb egy nap 3 alkalomnál többet enni.
Magas fehérje tartalmú ételeket kell enni!
Hal, csirke, tejtermékek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!