Honnan tudnék rendelni súlyokat és hozzá való rudakat, ( egykezes kétkezes)?
pedig a shopbuilder szállítása nem tartozik a drágák közé.
inkább a súlyok ára az ami kicsit drága.
sportszershop.hu
Elég jó áraik vannak és jó feltételekkel szállítanak, bizonyos össztömeg és érték felett jelentős kedvezményekkel. Én kettlebellt rendeltem tőlük, és elégedett vagyok vele.
16ért?
16 ezer forint ért?
mi a pi csa van azzal a builderrel,megőrült?
az pedig nem szállított ilyen drágán még nem is olyan rég.
ez most nekem is új.
szerintem te valamit elnéztél
990 ft a szállítási díj
Egyes termékek CSAK EXTRA SZÁLLÍTÁSI DÍJJAL szállíthatók (ilyenek pl. a rudak és más túlméretes, extra csomagolást vagy kezelést igénylő termékek). Ezekre a termékekre nem érvényes a szállítási díj átvállalás, ezekre a speciális szállítási díjat minden esetben felszámoljuk.
ott van lejebb hogy Szállítási árak és ott van hogy Nehéz (+40kg), túlméretes vagy extra igényű csomag:
Shop.Builder Szállítás
és mivel én rendeles vagy 70 kg súlyt alapból + a rudak
azt már shop.builder szállítással lehetne csak és településen ként változnak az árak
meglehet beszélni velük hogy két részletben szállítsák vagy csak egyszerűen két részletben rendeled meg és akkor súlyhatáron belül lesz.
havernak is két részletben hozták a súlyokat és nem fizetett érte sokat.
borsod megyébe hozták nem oda a bolt környékére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!