Hol a legjobb futni? Betonon, salakon, füvön, vagy mű (rekortán) atlétikai pályán?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 20:37
1/6 anonim válasza:
Mi az iskolában salakon futjuk a coopert. Így salakon sokkal otthonosobban mozgok, mint betonon vagy füvön vagy pályán...
2/6 Kiki01 válasza:
Az aprókavicsos borítás, amivel régen a szociban a parkokat borították, ott kicsit nehezebb mint a rekortánon, de jobban elnyeli a rázkódást, kíméli a térdedet. Ezt onnan tudom hogy egy ideje rekortánon futok, de majdnem ugyanúgy tropa a térdem mintha betonon futnék.
3/6 NagyonGonosz válasza:
Erdei talajon :)
A salakot utálom nem is szoktam futni rajta.
Rekortán, beton jó. Nike Pegasus Plus 28 Trail cipőm van, ebben kényelmes a beton is.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a további válaszokat, tapasztalt személyektől.
2012. júl. 7. 17:30
5/6 verusmerus válasza:
atlétizálok rengeteget futunk edzésen, én csak a rekortánt ajánlom!:)
6/6 anonim válasza:
atléta vagyok a rekortán a No1 :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!