Gyúrás közben miért van az embereken ilyen kesztyűféle? Mennyire fontos az és miért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 19:08
1/10 Cristian1997 válasza:
Bőrkeményedéseket el lehet vele kerülni.
2/10 NagyonGonosz válasza:
Nagy súlyoknál stabilabb fogás és kíméli a kezed. Kis súlyoknál felesleges hacsak nem akarsz baba kezeket bőrkeményedés nélkül :)
3/10 dirtboy válasza:
nem csúszik a kezed a rúdon és bőrkeményedés ellen is jó,hasznos ha van én azt mondom
4/10 A kérdező kommentje:
múltkor láttam 1 nőt a szobabiciklizni rajta is volt
attól is lehet bőrkeményedés?
2012. júl. 6. 19:14
5/10 NagyonGonosz válasza:
Van aki szereti mindenhez felvenni :D
Nekem is van amúgy. Akkor szoktam felvenni ha érzem, hogy anélkül csúszik a kezem.
6/10 A kérdező kommentje:
a tiéd fekete?
2012. júl. 6. 19:17
7/10 NagyonGonosz válasza:
Szerintem lényegtelen a színe. Felül fekete a párnázott rész meg fehér.
Igazából 2 féle kesztyű van. Van amelyik csuklószorítós, van amelyik meg nem.
8/10 A kérdező kommentje:
nahát nem olyan lényegtelen az, azért kérdeztem :)
2012. júl. 6. 19:28
9/10 anonim válasza:
nekem sárga a teteje, akkor most meleg vagyok? :D
10/10 Sznofru válasza:
Azért a színe nem lényegtelen :) A bőr része ne legyen fekete, lehetőleg fehér legyen. Ha fekete akkor izzadásnál elkezdi megfogni a szín a kezedet, ha meg kimosod, akkor aztán pláne ereszti majd a színét. A fehérrel ilyen gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!