Mit csináljak ilyenkor lányként konditerembe?
Szóval járok edzeni egy kis ideje, sosem volt ilyen. Mostanában délutánonként, mikor én is tudok menni lejön egy csoport fiú, rendőrtanoncok, azt hiszem, kicsit idősebbek nálam, olyan 22-23 év körüliek. Többen vannak, több gépet használnak úgy csoportokban, hogy a pihenőidő alatt a másik csinálja, ebből több kört. Ők ugyanolyan súlyokkal edzenek mindannyian, úgyhogy nem állítgatják át közben. Én meg ilyenkor mindig zavarban vagyok, nem merek odamenni vagy beállni utánuk átállítani, vagyis közben a nekem megfelelő súlyra (nekem nyilván még kisebb súly kell), mert amúgy is úgy néznek az emberre, hogy rendesen kinézik onnan... Olyan flegmák. :/ Mitévő legyek? Más időpontra nem tudom áttenni az edzésemet egyenlőre. Szoktam ilyenkor futópadozni vagy biciklizni is, de mindig olyan szerencsétlenül jön ki a lépés, hogy erősítés közben úgyis összefutok velük.
Nem szoktam amúgy félni az edző férfiaktól, több idősebb testépítővel már jóban vagyok ott, kedvesek, de ők olyan furák...
Ha már nyelvtanozunk is, akkor egyelőre. Nem pedig egyenlőre, mert a matek egyenletet hozzuk ki egyenlőre vagy a húst daraboljuk egyenlőre, de amit te keresel: egyelőre.:)
Szóval menj oda a srácokhoz és nyugodtan szállj be az edzésbe, használd a gépeket. Majd megszokják, hogy nem csak ők vannak a teremben.
Köszönöm! Akkor jövő héten, mikor megyek, megpróbálom magamat legyűrni. :D
Montez, külön köszönöm! :D
Nem vagyok sértődős típus, főleg, ha nincs miért. :D
Ma reggel vásárlás közben találkoztam az egyikükkel, aki nekem a legfélelmetesebbnek tűnt, aztán odajött és beszélgetünk, úgyhogy jövő héten már tuti nem fogok félni... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!