Sok a 3 hónap kihagyás sulyozásban?
Figyelt kérdés
Nem lessz időm sullyozni, melózni fogok!
Elégjó szinten vagyok mostan mivel már 2 éve sullyozom! Mennyire fog meglátszani ez rajtam sulyban telyesitményben? jelenleg 130 kg megy fekve, mennyit veszitetek ha ezt meglehet állapitani!? Köszönöm a válaszokat! amugy meg"18f.80 kg
2012. júl. 5. 13:11
1/7 anonim válasza:
3 hónap alatt szépen vissza lehet esni, de nem lehet megtippelni mennyire fogsz gyengülni. Viszont ha utána edzésbe állsz, gyorsan vissza tudod majd szerezni az eddig elért eredményeket.
2/7 perfectlie válasza:
Fogsz veszíteni sokat,csinálj naponta fekvőtámaszt meg pár suffni gyakorlatot,így stimulálod az izmaidat szóval nem bontja le olyan gyorsan a szervezet.Maradjon napi használatban az a lényeg.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat, kemény fizikai munkán leszek és igy akkor lehet, hogy valamennyire segit nem leépülni! és a kreatint meg a fehérjét szedjem vagy már most nincs értelme tömegelni,vagy szedjem és egyek ugy mint előtte?
2012. júl. 5. 13:36
4/7 perfectlie válasza:
Szerintem kreatinnal nyugodtan leállhatsz,legalább lesz egy kis szüneted,fehérje meg amúgy mehet,attól még,hogy nem edzel szükség van fehérjére.
5/7 anonim válasza:
Szerintem is a fehérje mehetne, hiszen fizikai melót fogsz végezni, nem árthat.:)
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokatent zöld kéz!
2012. júl. 5. 18:34
7/7 natural88 válasza:
elvben fél év teljes kihagyás után kerül olyan állapotba az ember, hogy kezdheti előről az edzést. 3 hónap csak visszaesést eredményez. 1 hónap esetén a szénhidrátraktárak ürülnek ki, kisebb lesz az izom, de nem sokkal gyengébb.
annak ellenére hogy fél évet tekintenek kritikusnak, én 9 hónap kihagyás után is vissza tudtam térni, és 1 hónap alatt kb visszahoztam magam a régi szintre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!