Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet széles és tömeges a...

Lehet széles és tömeges a hátam ha ezeket csinálom?

Figyelt kérdés

t-rudas evezés+ hetente 1-szer felhúzást végzek és ez

[link]

2012. júl. 4. 10:01
1 2
 11/12 natural88 ***** válasza:

a húzódzkodás pedig nagyon alapvető. a gépes lehúzások nem lesznek olyan hatékonyak. nem tudok róla hogy a húzódzkodás kifejezetten szalag és izület nyirbáló gyakorlat lenne.

a nyomások sztem jóval veszélyesebbek.

ha fejleszteni akarod a húzódzkodásodat, akkor csinálj meg amennyit tudsz, majd ha már nem megy, pattanj vissza a ródra és csak tartsd meg magad negatívban. visszafogsz zuhanni pár másodperc mulva, de pattanj fel újra és egész addig csinál amig már nem is tudod megtartani magad.

nagyon gyorsan fogsz igy fejlődni meglátod, a következő edzésen már 3x meg majd a teljes é így tovább

2012. júl. 4. 12:34
 12/12 A kérdező kommentje:
értem és ha tegyük nem a hátat érzem még így ahogy leírtad, hogy pattogjak fel és a negatívat tartsam az baj? vagy idővel majd rátudok koncentrálni mert alapvetően nem a bicepszet akarom erősíteni és még egyéb izomcsoportot mivel ugye sok izomcsoportot meg mozgat
2012. júl. 4. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!