Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet széles és tömeges a...

Lehet széles és tömeges a hátam ha ezeket csinálom?

Figyelt kérdés

t-rudas evezés+ hetente 1-szer felhúzást végzek és ez

[link]

2012. júl. 4. 10:01
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:
hátat heti 1x kell végezni,te hány alkalmat terveztél hogy külön írod hogy felhúzás heti 1x?
2012. júl. 4. 10:08
 2/12 A kérdező kommentje:

csak eldöntendő kérdést tettem fel...de leírom azért tudd nem vagyok tudatlan

heti 1-szer edzek hátat és felhúzást végére rakom és ez mivel nehezen regenerál olvastam valahol, 2 hetente elég felhúzni, de néha külön napra teszem ha nem birom lenyomni hát edzéssel együtt

2012. júl. 4. 11:34
 3/12 dirtboy ***** válasza:

én meg azt döntöm el hogy milyen választ írok mivel nem fizet senki a válaszomért.

na lépjünk ezen túl nem ez as lényeg.

nem kell külön napra tenni felhúzást,egyben kell le edzeni a hátat.

nem csinálsz minden héten felhúzást és kész ilyen egyszerű csinálsz kéthetente de hát napon.

szerintem még egy fűrészelés be figyelhetne.

a T-rudasat meg inkább ne gépen végezd /ha eddig úgy csináltad/ hanem egyenes rúddal és háromszög fogantyúval.

a lehúzás mellhez meg ne csak szűken legyen hanem széles fogásban is.

így jó lesz.

2012. júl. 4. 11:40
 4/12 A kérdező kommentje:

háromszög fogantyút majd szülök..azt nem tudom kivitelezni az nincs a teremben..mert egy kis konditerem de alap eszközök vannak már ugyahogy..

köszönöm a válaszod!

2012. júl. 4. 12:08
 5/12 dirtboy ***** válasza:
onnan gondoltam hogy van mert amit lenkeltél hogy mit csinálsz gyakorlat azt háromszög fogantyúval csinálja a csávó.
2012. júl. 4. 12:11
 6/12 A kérdező kommentje:

csak hasonló eszköz nem pont három alakú inkább négyszög de a mozgástartomány ugyanaz

pontosan ilyen amit a csávó itt csinál

[link]

2012. júl. 4. 12:13
 7/12 dirtboy ***** válasza:
ja,ilyen rövid egyenes rúd
2012. júl. 4. 12:14
 8/12 A kérdező kommentje:
de amúgy miért nem mindegy? csak azért mert akkor a hátat,derekat kevésbé terheli? vagy csak a mozgáspálya miatt mivel ez fix? és ott meg elvileg jobban megedzed vele?
2012. júl. 4. 12:15
 9/12 natural88 ***** válasza:

utálom a felhúzást, szerintem pocsék gyakorlat.

addig jó amíg kezdő vagy, mert sok izomcsoportot mozgat meg: combfeszítők, combhajlítók, farizmok, vádli, mély hátizmok, széles hátizom, trapézizom, hasizom.

de most érted ebben bőven nem csak hát van, épp ez az előnye a felhúzásnak, hogy mindenre megy, de ez a hátránya is, hoyg ezzel hátat edzeni...hát izlések és pofonok.

erőemelő gyakorlat inkább én azt mondom, egy testépítőnek túl összetett alapgyakorlat.

idővel meglátod ez a gyakorlat már célirányosan nem lesz elég hátizomra.

én így tenném össze, ha kezdő vagy és kevés sorozatot akarsz nyomni:

1. húzódzkodás mellhez vagy nyak mögé

2. döntött törzsű evezés széles felső fogással

3. vállvonogatás

4. hyperextensio

2012. júl. 4. 12:18
 10/12 A kérdező kommentje:
utolsónak írnám a soha nem húzódzkodtam csak néha mert úgy gondolom nem tudom szabályosan megcsinálom vagy 2-őt tudok de nagyon lassan nem tudom tartani se a pozitívat se a negatívat...ezért az izület és a szalagok védelmébe nem is csinálom
2012. júl. 4. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!