Lehet széles és tömeges a hátam ha ezeket csinálom?
csak eldöntendő kérdést tettem fel...de leírom azért tudd nem vagyok tudatlan
heti 1-szer edzek hátat és felhúzást végére rakom és ez mivel nehezen regenerál olvastam valahol, 2 hetente elég felhúzni, de néha külön napra teszem ha nem birom lenyomni hát edzéssel együtt
én meg azt döntöm el hogy milyen választ írok mivel nem fizet senki a válaszomért.
na lépjünk ezen túl nem ez as lényeg.
nem kell külön napra tenni felhúzást,egyben kell le edzeni a hátat.
nem csinálsz minden héten felhúzást és kész ilyen egyszerű csinálsz kéthetente de hát napon.
szerintem még egy fűrészelés be figyelhetne.
a T-rudasat meg inkább ne gépen végezd /ha eddig úgy csináltad/ hanem egyenes rúddal és háromszög fogantyúval.
a lehúzás mellhez meg ne csak szűken legyen hanem széles fogásban is.
így jó lesz.
háromszög fogantyút majd szülök..azt nem tudom kivitelezni az nincs a teremben..mert egy kis konditerem de alap eszközök vannak már ugyahogy..
köszönöm a válaszod!
csak hasonló eszköz nem pont három alakú inkább négyszög de a mozgástartomány ugyanaz
pontosan ilyen amit a csávó itt csinál
utálom a felhúzást, szerintem pocsék gyakorlat.
addig jó amíg kezdő vagy, mert sok izomcsoportot mozgat meg: combfeszítők, combhajlítók, farizmok, vádli, mély hátizmok, széles hátizom, trapézizom, hasizom.
de most érted ebben bőven nem csak hát van, épp ez az előnye a felhúzásnak, hogy mindenre megy, de ez a hátránya is, hoyg ezzel hátat edzeni...hát izlések és pofonok.
erőemelő gyakorlat inkább én azt mondom, egy testépítőnek túl összetett alapgyakorlat.
idővel meglátod ez a gyakorlat már célirányosan nem lesz elég hátizomra.
én így tenném össze, ha kezdő vagy és kevés sorozatot akarsz nyomni:
1. húzódzkodás mellhez vagy nyak mögé
2. döntött törzsű evezés széles felső fogással
3. vállvonogatás
4. hyperextensio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!