Egy nap hány gyakorlatot érdemes végezni?
Figyelt kérdés
Testépítésről lenne szó, és mennyi max gyakorlat, amit egy napra lehet sűríteni. Pl. mell-bicepsz nap: 4 gyakorlat mellre, 3 bicepszre ez már sok? És ha teljes testedzés folytat az illető akkor?2012. júl. 1. 20:18
1/7 dirtboy válasza:
bodybuilder.hun találsz konkrét edzésterveket,azt ajánlom neked
2/7 anonim válasza:
Én 4 gyakorlatot végzem a nagyobb és hármat a kisebb izomcsoportokra. Tehát megfelelő mennyiség lehet a 4 mell és 3 bicepsz gyakorlat. Van aki kevesebbel is jó eredményeket érhet el.
Teljes testnél minden izomcsoportra egy-, max két gyakorlat menjen.
Itt találsz edzésterveket, mindkét változatra:
3/7 anonim válasza:
3x50 mind a 6 gyakorlatból - a fegyencedzésnél. ha többet csinálsz, attól állítólag csak az állóképességed lesz jobb. mondjuk én még csak 3x30-ig jutottam el, és nem is tudom megcsinálni mindegyiket.
4/7 dirtboy válasza:
ma 20:30
mi 3x50?
testépítésről van szó nem fegyencről.
5/7 anonim válasza:
ma 20.30, ezt gondold át még egyszer, szerintem eltévedtél kicsit. :)
6/7 anonim válasza:
lehet... o_0 a saját testsúlyal végzett gyakorlatokra gondoltam. elnézést :)
7/7 anonim válasza:
Még a fegyencedzéssel kapcsolatban is orbitális f@szság amit írtál eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!