A hátam 1 ik fele nőtt a másik kevésbé mi a tehendő? Pedig rendesen csináltam a gyakorlatokat konditeremben több éves tapasztalat emberekkel
Figyelt kérdés
most mit csináljak?? csak a kisebb felére edzek ? pls help2012. jún. 30. 14:10
1/9 anonim válasza:
Nem. Csak jobban kell a gyengébb felére koncentrálni. Nem sok embernek szimmetrikus.
2/9 A kérdező kommentje:
de elég jól elütnek 1 mástól:(
2012. jún. 30. 14:20
3/9 anonim válasza:
Esetleg 1+2 plusz ismétlés mehet arra az oldalra pl. egykezes evezésnél, de edzeni kell rendesen az egészet. Nekem sem szimmetrikus, mert eltérő helyen van az izomtapadás. Ezzel nem lehet mit tenni.
4/9 anonim válasza:
"Érdekes módon általában olyanok eszi fel ezt a kérdést, akik még nem olyan hosszú ideje edzenek. Épp ezért, a válasz: türelem, senki sem szimmetrikus, az kitartó edzés meghozza a gyümölcsét. Mindenesetre törekedni kell az egykezes súlyokkal végzett gyakorlatokra, hogy ne tudjon az egyik oldal terhelést levenni a másikról. Pl. aszimmetrikus mellizom esetében egykezes nyomások, esetleg gépeken egykezes mozdulatok végzése. Ezen felül, nagy szerepe lesz a koncentrációnak: sokkal jobban kel koncentrálni a lemaradt oldalra, figyelni kell az izomérzete. Végül pedig, egy-két extra sorozatot is bedobhatsz a lemaradt oldalra, de ne többet." /body.builder/
5/9 A kérdező kommentje:
aha értem mondjuk csinálok 5 x 10 - 12 1 kezes evezésből pl?
2012. jún. 30. 14:31
6/9 anonim válasza:
Csinálod ugyanúgy a húzódzkodást, evezést és egykezes evezést csak az utóbbinál rádobsz még egy sorozatot, valamint végig a lemaradt oldalra koncentrálsz.
Mindegyikből elég 3-4 sorozat 8-12 ismétléssel.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát igyekszem:(
2012. jún. 30. 14:51
9/9 A kérdező kommentje:
minden más izomcsoportom rendben van,csak a hátam jobb fele cseszekszik:( XD
2012. jún. 30. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!