Bőrfelszakadást hogyan tudom eltüntetni?
Teljesen eltüntetni nem lehet, de halványítani valamelyest igen.
Szász Máténak van erre egy saját receptje, amit én ugyan nem próbáltam, de rendkívül sokat tudó emberről lévén szó, lehet benne valami. :)
"- Cremor aquosa sine aetherolum citri: ez egy hidratáló krém. occso
- Vaselin cholesterinum: ez a sárga vazelin. nyet vaszilij!
hazafelé a virágosnál vegyél egy cserepes Aloe Vera Barbadensis Miller nevű növényt. A neve alapján egy angol lord is lehetne, de csak egy egyszerű liliomféle. A levét sokezerért is megveheted a patikában, de ha megveszed a növényt, az majdnem olyan hasznos mintha benzinkutad lenne.
aztán vegyél kapszulás C vitamint. Ne tablettásat, hanem kapszulásat. pl a Scitec sárgadobozos C 1100-át.
aztán vegyél egy doboz SE Co-Q10 50mg-os változatot. Szintén Scitec.
A következőket tedd:
keverj össze 2 evőkanál Cremor Aquosát és kb fél evőkanál Vaselin Cholesterint. kész a krém alapja.
Az Aloe növénynek szép húsos pozsgás levelei vannak. Vágj le egy húsosabb levelet, hosszában vágd ketté, és a benne lévő kb evőkanálnyi átlátszó zselét kapard ki és keverd a krémbe.
Szedj szét 1-2 kapszula c vitamint, és keverd a krémbe a tartalmát.
Vágj szét 2-3 kapszula lágyzselatin kapszula) Co-Q10-et. Narancssárga olaj van benne. Ez a hatóanyag, a coenzym Q10. Ezt is kavard bele a krémbe.
Tedd be a hűtőbe tíz-húsz percre, és kend be a bőrödet.
Rendszeresen kenegesd, naponta 3-szor is.
Kb 2 naponta készíts új krémet, hogy mindíg friss legyen.
Ez részben a saját receptem. Régen olyan hátam volt, mint aki medvével hált. Sokcentis párhuzamos repedések. Mostanra teljesen elmúlt. (kimúlt a medve)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!