Hogyan lehet eltüntetni a mellről a zsírt?
Sokat fogytam, de még maradt valamennyi háj a mellemen. Hogyan milyen gyakorlatokkal tudnám azt eltüntetni? Járok kondizni is, leginkább felsőtestre edzem(heti 4 alkalommal) .
Kardiózom is hetente 4-5 alkalommal 1 órát. Persze mindemellett diétázom is.
Mit tehetnék még? 177cm vagyok, és 68-69kg.
18 F
A háj" egységesen fogy és nem csak egy helyről.
Edz minél kisebb súlyokkal, nagy sorozatszámban.
A konditeremben tudsz mellre edzeni rengetegféle módon.
Pl ha fekve nyomsz akkor ne 4x8-t hanem 6x15-t nyomj.
Kicsit beleszólok, mert nem így van. Nem kell kisebb súllyal edzeni, az nem szedi le a zsírt, viszont az izom mérete csökken vele, ha visszaveszed a terhelést,
ez minden testépítő oldalon le van írva.
Szálkásító diéta legyen és heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzés. Ez fogja lefogyasztani mindenhonnan a felesleget.
Na ezzel meg én nem értek egyet hogy ha kisebb súllyal edz akkor visszaesik az izom. Tudod hogy mi az a szuperszet?
Az a szálkásítás! Ha pl nekem nagy a bicepszem , de még van rajta zsír, leváltok kisebb súlyra és több sorozatot csinálok, akkor nem az izmom fog csökkenni, hanem a rajtalévő zsírt égetem el. Mivel azzal is folyamatosan karban tarom, így az izom nem vész el. Én is szálkásítok és a szálkásítás nem azt jelenti hogy pl én most simán kinyomok 8-9 -et 100kg val fekve, szóval nem azt jelenti hogy úgy szálkásítok hogy 100kg val nyom végig. Azzal csak izmot növelek. Ha szálkásítani akarok akkor leveszem 50 kg ra és belenyomok 15-t 6x. AZ IZMOM NEM FOG LEmENNI !
Le fog menni, senki nem szálkásít így, aki ért hozzá.
Nem az edzés során égetsz zsírt, hanem utána. Kis olvasnivaló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!