Zöld szív Danabolt vettem a napokban érdekelne hogy mennyi izmot hozhat fel és mennyi idő alatt lehet észrevenni?
látszik hogy fogalmad sincs mi a fiziológiai hatása a koxnak. Elárulom: SEMMIT.
vizesedni fogsz, mivel nem hoz izmot, csak a vízmegtartást növeli és a fehérjeszintézist, de ha tudsz mellé napi 1 KG csirkemellet enni soksok ch-val, zöldséggel, hajrá... anélkül csak a májadat és a hormonrendszered cseszed szét.
Majd én válaszolok...
nem cseszted el teljesen nyugi van ennél sokkal rosszab is
1 nagy része hamis danabol az eggyik leghamisítottab szer ezért kur... el kéne kerülni
2 kib@szott káros
3 amit felviszel vele az le is megy ahoz hogy megmaradjon le kell vezetned és normális étrendet kéne kezdened (jah bocsi nem tudsz a szteroidokrol semmit...) ha egy ilyen döntést hozol akkor tudásod=0
4 ha szedsz is fel valamit köze nem lesz az izomhoz
(de normális táplálkozás és edzés és perrsze hozzáértés nélkül ugysem fogsz felszedni sok mindent és persze az is le fog menni)
gondolom azt se tudod hogy mi az a levezetés
szerintem rohadtul nem kéne szedned neked danabolt ha kokszolni akarsz megértem de ne a szemetet zabáld mert nincs értelme
van ám olyan szteroid is ami minőségi izmot épít inkább iylesmi felé érdeklődj ha már izomról és nem vízről beszélünk
jah és probálj inkább szurisat venni az kevésbé hamisított és a májadat se eszi meg
egyébként meg számolj vele hogy nőiesedést okoz pattanásosodást magasvérnyomást agreszivítást herezsugorodást esteleg impotenciát agyvérzés magasvérnyomás szívroham érendszeri problémák hormonrendszer felborulása májkárosodás megcsomó más
jah és még annyit ha nem tudod levezetni rendesen akkor annyit érsz el ezzel a fityf@sz cigánykokszal hogy szarabbul fogsz kinézni kura előtt mint kúra után mert leál a tesztoszteron termelésed és összeszottyadsz oylan leszel mint egy telisz@rt búvárruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!