Ciki-e egy férfinek aerobic, vagy hasonló edzésekre járni?
A nemi identitás nem kérdéses és a megfelelő irányultsággal rendelkezem. Alapvetően úszó vagyok, de labdaérzék hiányában kerestem valami lendületesebbet az úszás mellé.
Tetszik az aerobic és a hasonló ritmusra történő sportok. Csak kifejezetten férfi számára kevés az ilyen :)
Anno, tizenévvel ezelőtt, mikor voltam párszor aerobicon 3 srác is járt le edzésre - nem "tűntek búzának" (bár sztem inkább csajokat stírölni álltak be inkább). :)
Tény, h nem kimondottan a férfiak sportja, de ugyanígy van a jógával, aztán oda is járnak hímneműek.
Vannak olyan aerobic műfajok, ahol sok férfi van. Ilyen pl a hot iron, ketbell, esetleg a kick box aerobic. Az első kettő főleg súlyzós edzés. Én ha pasi lennék ezekkel próbálkoznék. Az alakformáló órák inkább nőknek vannak, a női szempontból fontosabb testrészekre edzenek.
A materialban pesten van box edzés is, ahol zsákolnak leginkább, de lehet párosan is küzdeni szintén zenére.
Nanananananana... Nana... Na... Na...
Ezt a "kettlebell az aerobik egy fajtája" dolgot nagyon sürgősen tessék elfelejteni! Azért egy komoly edzéstechnikát ne járassunk le ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!