Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ciki-e egy férfinek aerobic,...

Ciki-e egy férfinek aerobic, vagy hasonló edzésekre járni?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejönnek,de tény, hogy inkább lányok látogatják ezeket a fajta edzéseket...
2012. jún. 25. 10:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha eléggé HOMÀR vagy hozzá, már pedig úgy tünik, hogy igen, akkor semmi gond nincs evvel... :XD
2012. jún. 25. 10:18
 2/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Katus Attila is ha jól tudom earobic bajnok volt.
2012. jún. 25. 10:34
 3/17 A kérdező kommentje:

A nemi identitás nem kérdéses és a megfelelő irányultsággal rendelkezem. Alapvetően úszó vagyok, de labdaérzék hiányában kerestem valami lendületesebbet az úszás mellé.

Tetszik az aerobic és a hasonló ritmusra történő sportok. Csak kifejezetten férfi számára kevés az ilyen :)

2012. jún. 25. 10:38
 4/17 izzó galagonya ***** válasza:
0%
Azt nem tudom, de nekem ciki lenne ;) mármint így leányként is ;)))
2012. jún. 25. 11:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Ajajj...csak erősítitek az érzetemet :)
2012. jún. 25. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:

Anno, tizenévvel ezelőtt, mikor voltam párszor aerobicon 3 srác is járt le edzésre - nem "tűntek búzának" (bár sztem inkább csajokat stírölni álltak be inkább). :)

Tény, h nem kimondottan a férfiak sportja, de ugyanígy van a jógával, aztán oda is járnak hímneműek.

2012. jún. 25. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem azért jelentős különbség lehet abban, hogy milyen típusú órát választasz! Szerintem egy hot iron, kettlebell, spinning órára férfiként elmenni nem is olyan gáz, kangoo kb közepes, a zumba mondjuk kicsit furi lenne, bár én már láttam ilyet, de nem is értettem...
2012. jún. 25. 13:10
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem kifejezetten egy férfinek gáz aerobic vagy hasonló edzésekre járni, hanem mindenkinek. Van egy jó mondás: "Eddz úgy, mint egy férfi, különösen, ha nő vagy!" Tehát komoly, úgy értem, tényleg komoly erőedzés és állóképességi tréning, vasakkal és/vagy saját testsúllyal. Jót tenne a sportvilágnak, ha az ilyen bohóckodások kikopnának a divatból, és helyette a kemény edzés hódítana teret.
2012. jún. 25. 14:32
 9/17 anonim válasza:

Vannak olyan aerobic műfajok, ahol sok férfi van. Ilyen pl a hot iron, ketbell, esetleg a kick box aerobic. Az első kettő főleg súlyzós edzés. Én ha pasi lennék ezekkel próbálkoznék. Az alakformáló órák inkább nőknek vannak, a női szempontból fontosabb testrészekre edzenek.

A materialban pesten van box edzés is, ahol zsákolnak leginkább, de lehet párosan is küzdeni szintén zenére.

2012. júl. 4. 10:34
 10/17 anonim ***** válasza:

Nanananananana... Nana... Na... Na...

Ezt a "kettlebell az aerobik egy fajtája" dolgot nagyon sürgősen tessék elfelejteni! Azért egy komoly edzéstechnikát ne járassunk le ezzel!

2012. júl. 4. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!