Milyen edzést ajánlotok?
Arra lennék kíváncsi milyen edzésterv kellene ahhoz, hogy erősödjön a combom,vádlim,karom,a hátam és a hasam.Nem izomtömeget szeretnék növelni csak azt akarom hogy minnél erősebbek legyenek az izmaim.Főleg láb és karnál szeretnék eredményt elérni.
Hálás lennék ha tudnátok egy egész hetes konkrét edzéstervet írni hogy mikor hogy mennyit csináljak a gyakorlatokból.(Nem tudok kondiba menni csak otthon tudom végezni a gyakorlatokat)
gondolom felszerelésed sincs tehát marad a fegyenc.
itt a könyv olvasd el,azért ne dőlj majd be minden sz arnak amit a kondizásról írnak benne.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Rubint Réka Dvd-k
súly nélkül otthon végezhető gyakorlat sor és ha egy héten 4x tornázol 20-30 percet fél éven belül láthato ésérezhető lesz az eredmény .:)
jjjjjjjjjj
rubintól egy dekát nem fog erősödni, a kérdező pedig azt akar
te formálódásról beszélsz ha jól sejtem.
vagy ha nem akkor miben lettél erősebb?
példát mondanál?
Mindenben, persze a fomálódás is hozzátartozik.
Jobban bírom a futást egyre több és többet bírok a gyakorlatokból ilyesmikben.
ja hát akkor nem az erőd nőtt hanem az állóképességed.
az nem ugyan az.
oké hogy többet bírsz futni meg több valamilyen gyakorlatot csinálsz de kérdezőnek valami olyasmi kéne hogy pl ha eddig 100 kilót bírt felhúzni akkor ezután 120 menjen neki.
így értve akar erősebb lenni.
erre alkalmatlan a talaj torna,a fegyecedzés sem a legalkalmasabb de súlyzók nélkül nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!