Melyik küzdősportot ajánlanátok? (LENT)
Figyelt kérdés
Szeretnék több évre szólóan elkezdeni birkózni, bokszolni, vagy judozni. Több évig versenyeztem erőemelésben, erővel és izomzattal nincs problémám, viszont nem vagyok ügyes . Szerintetek melyik sport való a háromból nekem leginkább? Köszönök minden választ előre is.2012. jún. 22. 22:36
1/6 anonim válasza:
bírkózás, judo.
az ilyen ütő rúgó küzdőágakat hanyagolnám.
2/6 anonim válasza:
Birkózást ajánlom. Nálunk is van egy erőemelő fazon edzésen, aki nemrég kezdte a birkózást, de az erejének köszönhetően hamar felvette a versenyt a tapasztaltabbakkal is. :D
4/6 anonim válasza:
Judo nem igazán az inkább a fogások pontos ismeretéről és a gyors reflexekről szól... én 11 éve judozom, sajnos ügyesség témában én is szerencsétlen vagyok, szerencsére csak lábmunkában, de ezt kiegyensúlyozza a mostanra mesteri szintre fejlesztett karfeszítő tehetségem:P gáncsolni nem igazán tudok, ami eléggé vacak érzés, mivel a sportág alapja... de ha elkapom a kezét valakinek az magától lefexik földettapicskolni:P
5/6 anonim válasza:
az ügyességet a mozgáskoordinációt a technikát az ökölvívás fejleszti a legjobban,de pont e miatt nem kell hozzá feltétlen akkora erő.
(edzőm is 75 kiló,de úgy lever engem,ahogy akar,90 kiló vok és nem kezdő,az ütése meg olyan,mint a lórúgás.)
ezért inkább valószínűleg a szabadfogású birkózás lehet közelebb állna hozzád.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, az egyik kérdésre válaszolva 23 éves vagyok.
2012. jún. 23. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!