Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik küzdősportot ajánlanáto...

Melyik küzdősportot ajánlanátok? (LENT)

Figyelt kérdés
Szeretnék több évre szólóan elkezdeni birkózni, bokszolni, vagy judozni. Több évig versenyeztem erőemelésben, erővel és izomzattal nincs problémám, viszont nem vagyok ügyes . Szerintetek melyik sport való a háromból nekem leginkább? Köszönök minden választ előre is.

2012. jún. 22. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

bírkózás, judo.

az ilyen ütő rúgó küzdőágakat hanyagolnám.

2012. jún. 22. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Birkózást ajánlom. Nálunk is van egy erőemelő fazon edzésen, aki nemrég kezdte a birkózást, de az erejének köszönhetően hamar felvette a versenyt a tapasztaltabbakkal is. :D
2012. jún. 22. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2012. jún. 22. 23:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Judo nem igazán az inkább a fogások pontos ismeretéről és a gyors reflexekről szól... én 11 éve judozom, sajnos ügyesség témában én is szerencsétlen vagyok, szerencsére csak lábmunkában, de ezt kiegyensúlyozza a mostanra mesteri szintre fejlesztett karfeszítő tehetségem:P gáncsolni nem igazán tudok, ami eléggé vacak érzés, mivel a sportág alapja... de ha elkapom a kezét valakinek az magától lefexik földettapicskolni:P
2012. jún. 23. 00:50
 5/6 anonim ***** válasza:

az ügyességet a mozgáskoordinációt a technikát az ökölvívás fejleszti a legjobban,de pont e miatt nem kell hozzá feltétlen akkora erő.

(edzőm is 75 kiló,de úgy lever engem,ahogy akar,90 kiló vok és nem kezdő,az ütése meg olyan,mint a lórúgás.)

ezért inkább valószínűleg a szabadfogású birkózás lehet közelebb állna hozzád.

2012. jún. 23. 01:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, az egyik kérdésre válaszolva 23 éves vagyok.
2012. jún. 23. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!