Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy kis izmot...

Hogyan tudnék egy kis izmot építeni magamra?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok (187 cm és 70 kg). Szeretnék egy kicsit nagyobb kezet, és egy kis mellizmot. Van súlyzóm, és szívesen fekvőtámaszozom. Ahhoz, hogy egy kis izmot rakjak magamra, milyen módon kell végezni ezeket? Mennyire kell az étkezésre ügyelni? (Félreértés ne essék, nem akarok bodybuilder lenni, csak egy kis alap "testet" szeretnék)

2012. jún. 22. 01:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Felteszem, hogy csak kis kézisúlyzód van, azzal önmagában nem mész sokra. Ha szeretsz fekvőtámaszozni, akkor felteszem, úgy általában is szeretsz saját testsúlyos gyakorlatokkal edzeni. Ez esetben a Fegyencedzést éppen neked találták ki, az pont azt adja, amit elérni akarsz: Szépen kidolgozott, erős izomzatot, de nem túl nagy izomtömeget.
2012. jún. 22. 01:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Én ezzel tényleg nem akarok sok időt eltölteni, remélem jó lesz, amit ajánlottál!
2012. jún. 22. 01:45
 3/6 A kérdező kommentje:
De amúgy a kézisúlyzóm ilyen 2-7 kg között változtatható
2012. jún. 22. 01:45
 4/6 anonim ***** válasza:

2-7 kiló az nagyon kevés.

Megértem, hogy nem akarsz valóban nagyon sok időt eltölteni az edzéssel, ahhoz eléggé fanatikusnak kell lenni. Azonban némi időt mégiscsak rá kell szánni! A Fegyencedzés metodikája szerint gyakorolva úgy heti másfél óra elég. Remélem, hogy ezt nem sokallod, különben komoly baj lenne a hozzáállásoddal.

2012. jún. 22. 02:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Végezheted a fegyencedzést is, vagy elkezdhetsz egy ilyen tervvel is dolgozni, pláne, ha be tudnál szerezni nagyobb súlyzókat: [link]
2012. jún. 22. 07:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi srácok!
2012. jún. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!