Mit vigyek egy .1 napos sátorozásra?
Tudom buta kérdés de még nem voltam sátorozni -.-"
Szombaton megyűnk a barátaimmal sátorozni, és nem tudom mit vigyek ,kaja pia alap,meg a sátor xD
De azon kivűl szerintetek mit vigyek ?
Köszönöm : Ziziii
15 / L
Szia ZiZi!
Mindenképpen legyen valami derékaljad, hogy ne fázz fel, ez lehet egy egyszerű polifom-matrac, 7-800 pézért vehetsz sok helyen. Ha nincs ilyenre pénzed,egy vékonyka pléd is megteszi,amit majd hosszában ketté lehet hajtani este, az lesz az ágyad tulajdonképpen. A másik fontos dolog, a hálózsák.Bár, én most jöttem haza a Cserhátból és éjjelente olyan meleg volt,hogy egyáltalán nem használtam, alsógaytában aludtma nyitott sátorban:)Ha ez sincs, vihetsz még egy plédet, csak hát ezeket ugye cipelni kell.Nagyon fontos, hogy legalább egy váltás száraz ruhát vigyél magaddal, nincs rosszabb annál, mikor rommá áztok útközben valahol, aztán éjjel dideregsz a sátorban és tüzet sem tudtok rakni a sok víz miatt és arra gondolsz, miért nem maradtál inkább otthon?!Ezt a váltás ruhát célszerű egy egyszerű szemeteszsákba tenni, hogy ne ázzon el, ha tényleg leszakad az ég:P A legfontosabb!!!!!Bárhová is mész, elegendő ivóvíz legyen nálad!!!!! Páne, hogy piálás is lesz, áldani fogod a nevem másbnap reggel, mikor másnaposan, kiszáradva előkapod a tartalék kulacsod és nagy kortyokban nyeled az éjjel finoman lehűlt vitecskét!:D Feleslegesnek tűnhetnek ezek az apróságok,főleg így,hogy még sosem csináltad, de hidd el, sok-sok kellemetlenségtől megkímélheted magad és talán életed egyik legszebb estéjét fogod az erdőben tölteni! Jó szórakozást és kérlek, másnap szedjétek fel magatok után a szemetet, ne hagyjátok ott! Jó bulit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!