Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Utcára milyen stílust használj...

Utcára milyen stílust használjak önvédelem céljából? Indokkal mondjátok légyszi hogy mit és miért.

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Már csak te hiányoztál ide qwertzoo :) Szerinted trollkodás, hogy elmondom az én szemembe miért rossz a Krav Maga? :) Érdekes ember vagy, azt meg kell hagyni. Meg mint már írtam, engemet anno komolyabban érdekelt a Krav, csak még mielőtt elkezdtem volna Youtube-n nézegettem videókat Krav edzésről, és pusztán két év karate múlttal rájöttem, hogy a 3/4 használhatatlan, az 1/4-re józan pararaszti ésszel magadtól rá is jössz. De inkább nem vitatkozok veled, mert, ha ezt eddig nem értetted meg, akkor most se fogod.

20:20: Na, itt a másik ok, amiért nem csípem a Kravot. Több ember elleni védekezés? Jó vicc, több ember ellen futni kell, és legfeljebb csak akkor leállni bunyózni velük, ha 1. nincs semmi fegyver náluk 2. Ha rendelkezel legalább min. 10 éves harcművészeti/komolyabb küzdősport múlttal. Másképp csak azt éred el, hogy egyet talán leütsz, de a többi meg addig téged üt le. Meg hiába gyakorolnak szituációs feladatokat, 99,99%, hogy az utcán nem úgy fog.

2012. jún. 23. 08:24
 22/25 kovpet ***** válasza:

"több ember ellen futni kell"

Ez így van, és ezt el is mondják az edzésen minden alkalommal.

2012. jún. 23. 08:42
 23/25 anonim ***** válasza:
Majd annak mondd el mindezt,aki mondjuk megy haza este a feleségével,és megtámadja 3 drogos...A küzdősportokban 1-1 a felállás,ez nem készít fel több támadó ellen(nem állítottam,hogy ha te kravozol,akkor meg fogod tudni magad védeni több támadó ellen,de ha edzésen foglalkoztok ezzel,nőni fognak az esélyeid).A szituációs gyakorlatról meg annyit,hogy egyetlen egy normális edzésen sem fognak rendes késsel neked menni,vagy ha valamit elnézel,nem csapják szét a fejed mint utcán. Ez csak szőrszálhasogatás,a boxoló sem azért zsákol,mert majd ő egy zsákkal fog kiállni a ringben.Ezek mind készségfejlesztő gyakorlatok.Másrészt pedig te lehúztad a KM-et,azt írtad hogy használhatatlan (anélkül hogy próbáltad volna). Mielőtt valaki rám fogná,nekem sem a szívem csücske a KM,de csináltam és foglalkoztam vele elég sokat,emellett van összehasonlítási alapom (kung-fu,kali,box).
2012. jún. 23. 09:08
 24/25 anonim ***** válasza:
9mm stílus. Leghatásosabb.
2012. aug. 25. 00:27
 25/25 A kérdező kommentje:
hát igen ezért nem szeretem a krav magát meghogy mindenből lenyúlnak valamennyi mozdulatot de alapok meg semmi.
2012. aug. 25. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!