Utcára milyen stílust használjak önvédelem céljából? Indokkal mondjátok légyszi hogy mit és miért.
Már csak te hiányoztál ide qwertzoo :) Szerinted trollkodás, hogy elmondom az én szemembe miért rossz a Krav Maga? :) Érdekes ember vagy, azt meg kell hagyni. Meg mint már írtam, engemet anno komolyabban érdekelt a Krav, csak még mielőtt elkezdtem volna Youtube-n nézegettem videókat Krav edzésről, és pusztán két év karate múlttal rájöttem, hogy a 3/4 használhatatlan, az 1/4-re józan pararaszti ésszel magadtól rá is jössz. De inkább nem vitatkozok veled, mert, ha ezt eddig nem értetted meg, akkor most se fogod.
20:20: Na, itt a másik ok, amiért nem csípem a Kravot. Több ember elleni védekezés? Jó vicc, több ember ellen futni kell, és legfeljebb csak akkor leállni bunyózni velük, ha 1. nincs semmi fegyver náluk 2. Ha rendelkezel legalább min. 10 éves harcművészeti/komolyabb küzdősport múlttal. Másképp csak azt éred el, hogy egyet talán leütsz, de a többi meg addig téged üt le. Meg hiába gyakorolnak szituációs feladatokat, 99,99%, hogy az utcán nem úgy fog.
"több ember ellen futni kell"
Ez így van, és ezt el is mondják az edzésen minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!