Ki milyen küzdősportot ajánl? (olyat ami tényleg hasznos és meg tudom majd védeni magam az utcán is?! )
Nos, küzdősportot szeretnék tanulni olyat ami hasznos is és hatékonyan lehet használni ! A lényeg hogy meg tudjam magam védeni az utcán is akkor is ha a támadó nem egyedül van és akkor is ha van esetleg fegyverre. Lehessen kezet és lábat is használni és legyen jó védekezésre és támadásra is.
Egyébként 180cm magas vagyok és kb. 70kg és megjegyzem nem vagyok az a fajta aki tudna szaltózni és spárgába lemenni és nem tudnék lefutni egy maratont és így testalkatomat számba véve nem nagyon jöhet szóba a kung-fu és a karate.
Én arra gondoltam hogy a legjobb számomra a thai-box és a jujitsu lenne :D te mit gondoltok vagy tudtok valami mást ajánlani???
Az értelmes és segítőkész válaszokat előre is köszönöm :D
tudod én csak 17 éves vagyok és rossz környéken lakok és az a baj hogy igen főleg c!gánytámadásról van szó de nem csak ők azok akik előszeretettel kötekedni és verekszenek és a fegyver ötletet azt nem tartom jó ötletnek annyira
mert én inkább egy bizonyos k.sportra gondoltam jujitsu vagy thai-box de melyiket válasszam?
(és kösz a választ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!