Mégis mit mondjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
két éve vizilabdázom de igazából szeretném abbahagyni mert nem igazán jövök ki a csapattal mert emosnak neveznek pedig nem vagyok az és emiatt megutáltak. emiatt elment az egésztől a kedvem. már régóta szeretnék valamilyen harcművészetre járni pl: aikido, karate. mégis mit mondhatnék a szüleimnek hogy ne akadjanak ki?2012. jún. 20. 17:15
1/8 anonim válasza:
Nem értem, miért akadnának ki? Új dologra vágysz. Nézz ki valami frankó helyet, ami tetszene és ennyi.
2/8 anonim válasza:
Mondhatnád pl az igazat,nem gondoltál még erre?
4/8 A kérdező kommentje:
hát azért akadnának ki mert meg vannak róla győződve h majd milyen jó lesz mikor megyünk a csapattal külföldre meg ilyenek :SSS de én nem akarok........
2012. jún. 20. 18:23
5/8 anonim válasza:
na a kis emósokat szeretik ám a bunyós helyeken :D
6/8 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ezt nem könnyű beadni, főleg ha vannak komoly eredmények és még fiatal is vagy mellé. Nem tudsz mit csinálni egyszerűen elmondod és várod a reakciójukat. Bár szerintem alapnak kéne lennie, hogy ha már nem érzed az elhivatottságot, akkor hagynak váltani.
Viszont, ha csak a közösséggel van a gond, akkor átigazolhatsz másik csapatba is.
7/8 anonim válasza:
vágasd le a homokos frizurád és nem fognak bu-zizni.
8/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok és nem vagyok emos.........elegem van hogy mindenki ezt mondja......
2012. jún. 21. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!