Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jelentősebb mennyiségű kalóriá...

Jelentősebb mennyiségű kalóriát el lehet égetni tollaslabdázással a hátsó kertben?

Figyelt kérdés

:D Na szóval, ki szoktunk menni ketten tollasozni a kertbe, és azon gondolkodtunk, hogy miközben jól szórakozunk, esetleg valami nagyobb haszna is van-e a dolognak :D

Előre is köszönöm a válaszokat :D

Remélem jó a téma, nem igazán tudtam hova tenni..

2012. jún. 19. 21:33
 1/8 dirtboy ***** válasza:
46%
nem igazán,ahhoz elég durván kéne tollasozni.
2012. jún. 19. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokáig és intenzíven csináljátok, akkor igen, egészen sokat lehet vele égetni. Tehát ha ügyetlenek vagytok, akkor. :) Ha nagyon profin álltok szinte egy helyben, és adogatjátok egymásnak a labdát mindig jól célba találva, akkor ugye nem sokat ér. De ha minduntalan futkosni kell, hogy elérd a labdát, és sokszor kell érte lehajolni, és ez megy úgy másfél órán keresztül, szerintem az egészen jelentős kalóriafelhasználást jelenthet.

Én is nagyon szeretek tollasozni. :)

2012. jún. 19. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez megint a "mihez képest" kérdésköre - ha elég bénák (vagy nagyon profik) vagytok, jól meg lehet futtatni a másikat. :)
2012. jún. 19. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek. :) Az nem is igazi tollashangulat, ahol nincsenek elképesztő, rásprintelős, éppenhogyelértemalabdát mentések. :D
2012. jún. 19. 21:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Hát.. elég sokat futunk, meg többnyire bénák vagyunk, szóval hajolunk is :D Meg elszakadt az ütőnk, és a régi ütőt használjuk, ami nehezebb, ugyanakkor új labdát, így nagyobb erőt kell kifejtenünk, és eléggé elfáradunk :D

Meg egyelőre fél-háromnegyed órát szoktunk, de lehet feltornázzuk egy-másfél órácskára :)

Egyébként, ha már erről van szó, nem tudjátok hol lehet jó minőségben viszonylag elfogadható áron felszerelést venni?

2012. jún. 19. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Na, akkor remek, csak így tovább! :)

Na látod az jó kérdés. Egyszer jártam úgy Tesco-s tollasütőkkel, hogy amikor először vettük őket elő, szó szerint húsz perc játék után konkrétan az öklöm átfért rajta. Tehát onnan semmiképp se vegyél! :) Ha van Decathlon a közelben, érdemes lenne benézni, biztos találsz megfelelőt.

2012. jún. 19. 22:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, még nem is gondoltam rá, pedig szerintem van :D
2012. jún. 19. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azt hiszem van "tökéletes" megoldás. :-)

Kezdjetek el szabályos pályán, teremben, rendes szabályok szerint tollaslabdázni ! :-)

A jó hangulat és a szórakozás "garantált", a kalóriákkal pedig soha többet nem lesz gondotok. ;-)

A www.youtube.com/bwf címen bele tudtok "kóstolni" miről is van szó. Ráadásul most az olimpiáról is közvetítenek.

A Sportos Csütörtökön bárki ingyen ki is próbálhatja.

www.facebook.com/tollaslabda.esemeny

Bocs, ha úgy tűnik "osztom az észt", de 20 éve űzöm ezt a sportot és mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Szűcs Zoltán

2012. júl. 29. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!