Jelentősebb mennyiségű kalóriát el lehet égetni tollaslabdázással a hátsó kertben?
:D Na szóval, ki szoktunk menni ketten tollasozni a kertbe, és azon gondolkodtunk, hogy miközben jól szórakozunk, esetleg valami nagyobb haszna is van-e a dolognak :D
Előre is köszönöm a válaszokat :D
Remélem jó a téma, nem igazán tudtam hova tenni..
Ha sokáig és intenzíven csináljátok, akkor igen, egészen sokat lehet vele égetni. Tehát ha ügyetlenek vagytok, akkor. :) Ha nagyon profin álltok szinte egy helyben, és adogatjátok egymásnak a labdát mindig jól célba találva, akkor ugye nem sokat ér. De ha minduntalan futkosni kell, hogy elérd a labdát, és sokszor kell érte lehajolni, és ez megy úgy másfél órán keresztül, szerintem az egészen jelentős kalóriafelhasználást jelenthet.
Én is nagyon szeretek tollasozni. :)
Köszönöm a válaszokat:)
Hát.. elég sokat futunk, meg többnyire bénák vagyunk, szóval hajolunk is :D Meg elszakadt az ütőnk, és a régi ütőt használjuk, ami nehezebb, ugyanakkor új labdát, így nagyobb erőt kell kifejtenünk, és eléggé elfáradunk :D
Meg egyelőre fél-háromnegyed órát szoktunk, de lehet feltornázzuk egy-másfél órácskára :)
Egyébként, ha már erről van szó, nem tudjátok hol lehet jó minőségben viszonylag elfogadható áron felszerelést venni?
Na, akkor remek, csak így tovább! :)
Na látod az jó kérdés. Egyszer jártam úgy Tesco-s tollasütőkkel, hogy amikor először vettük őket elő, szó szerint húsz perc játék után konkrétan az öklöm átfért rajta. Tehát onnan semmiképp se vegyél! :) Ha van Decathlon a közelben, érdemes lenne benézni, biztos találsz megfelelőt.
Sziasztok!
Azt hiszem van "tökéletes" megoldás. :-)
Kezdjetek el szabályos pályán, teremben, rendes szabályok szerint tollaslabdázni ! :-)
A jó hangulat és a szórakozás "garantált", a kalóriákkal pedig soha többet nem lesz gondotok. ;-)
A www.youtube.com/bwf címen bele tudtok "kóstolni" miről is van szó. Ráadásul most az olimpiáról is közvetítenek.
A Sportos Csütörtökön bárki ingyen ki is próbálhatja.
www.facebook.com/tollaslabda.esemeny
Bocs, ha úgy tűnik "osztom az észt", de 20 éve űzöm ezt a sportot és mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Szűcs Zoltán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!