Testépítés, gyúrás, táplálék kiegészítés, fehérje por? Bővebben lent.
Szerintetek úgy is megérné megvenni(tehát jobban fejlődnék tőle mint a sima fehérjéktől) a Nitro Tech Hardcore Pro
Series fehérjét, ha csak naponta 2*30g-ot ennék belőle.
A válaszokat előre is köszönöm.
az kéne megértened Guarana hogy nem csak adagok léteznek,nem úgy van hogy vagy 1 vagy 2 vagy 3 adag.
azért szoktuk azt írni hogy 0,5g/tskg.
majd ő kiszámolja hogy az hány adagra jön ki.
nem csak 1 vagy 2 adag jöhet számításba.
ki méri hogy menyi a 0,5g/tskg aztán annyit iszik.
ha az 1,6489862223 adagnak felel meg akkor annyi.
nem csak egész adagok léteznek.
Ertem egy ugy tudtam hogy 30percre ra mehet kaja es talpalekkieggel egyutt kell meglennie a 2,5tsk/proteinnek.
Mondjuk nem hoszem hogy az a 15p sokat szamitana.
Es azert is mondtam egyet mert ha 3adagot nyom akkor az 100g amiben van 75g protein kiloja ennek a cuccnak meg 8ezer.
Hozzászólhatok?
Ez egy kicsit bonyolult, mivel egyrészről tény, hogy nem tudjuk a kérdező mekkora testsúllyal rendelkezik, másrészt van egy proteinünk, ami egy agyon reklámozott amcsi. Bár tény a jobbik fajtából. De, itt sem látunk aminoprofilt. Annyit tudunk róla, hogy wpc, wpi, wph, tehát gyors felszívódású. (75%-os). Nem tudjuk, hogy a kérdező tömegel vagy szálkásít? Tehát a szorzó alapból 0,8-2,0g/tt-kg között mozoghat. Amivel a hozzászólók szerintem nem foglalkoznak, az pl. hogy mennyi lehet a protein EAA tartalma - most mást nem is sorolnék fel - ?!? Ez bizony függénye - ha már annyira precizek akarunk lenni - mennyi is legyen egy adag. Azzal a ténnyel sem foglalkozik egyetlen hozzászóló, hogy a negatív nitrogén egyensúlyt pozitívra válltjuk mihelyt bevágunk egy gyors proteint. Ezzel együtt beindítjuk a fehérje-oxidativ testenzimeket is. Ha az a protein nem megfelelő mennyiségben tartalmaz EAA-at (BCAA, L-Leucin) - nem h@ülyeségből szajkolom ezek fontosságát több válaszomban is - b@aszhatjuk az egészet. A várt eredmény nem fog bekövetkezni, vagy igen csekély eredménnyel hosszabb távon.
Mellék kérdésként felmerült, hogy az a bizonyos szilárd kaja mikor is legyen? Akkor itt is lássuk a tényeket. Gyors protein 30 perc múlva már a vérben van, és ott kering kb. 45-120 percig majd kiürül, használódik. Ebből mindenki következtesse mikor szeretne szilárd kaját enni. Ja is hogy mit.
S még sok mindenről nem is beszéltünk.
Vajon ennyire behatóan az átlag testépítő foglalkozik-e ezzel a témával? Ha igen, akkor már az alapanyag vásárlásakor is körbenéz, és nem márkaneveket, meg ízeket kérdezgetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!