Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a fehérjeturmixról? 24 éves lány vagyok, fogyni szeretnék, és edzés után innám ezt. Célnak ez megfelelő?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 19. 12:18
 1/9 dirtboy ***** válasza:
igen,megfelelő
2012. jún. 19. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha tudod finanszírozni hosszabb távon is , akkor kiváló!
2012. jún. 19. 12:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Ezen gondolkodtam még:

[link]

Melyik a jobb a kettő közül?

2012. jún. 19. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Látom nem sajnálod a lóvét az izolátumokra. :)

Egyébként az Isobest magasabb fehérjetartalmú, de hobbi szinten egy koncentrátum-izolátum termék is elég lenne, ami lényegesen olcsóbb. Pl. VPX Syngex, Scitec 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey..stb.

2012. jún. 19. 12:47
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából sajnálom, azért járok ennyire utána :) Csak gondoltam, ha már veszek valamilyent, akkor tényleg hatásos legyen.
2012. jún. 19. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem azon a pár gramm szénhidráton fog múlni a diétád, amivel a koncentrátum-izolátum keverékekben több van, de persze amiket linkeltél magasabb minőségi kategóriák, csak én nem adnék ki rá pénzt, kivéve ha versenydiétán lennék és az utolsó pár hetet ezekkel végezném.
2012. jún. 19. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor inkább keresek egy olcsóbbat. :)
2012. jún. 19. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Montez jól mondta, VPX Syngex pont jó lesz. 2,3 kg 10000 ft környékén kapható , és amatőr szinten nem fogod érezni a különbséget.
2012. jún. 19. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Whey C-6 HiTec-től

Amiért igen jónak tartom, mert a protein 51%-ban EAA aminókból, ezen belül 28g BCAA-kból áll. Aki valamelyest képben van ezen a területen az tudja mennyire fontos tényező az asszimilációs folyamat is. Megemelt L-leucin és ecdysteron tartalom, a magas BCAA mind-mind a diétás étrendet kiegészítő tápkieg protein.

Szedhetsz "diéta-amino-t" Tirozin-t. Tompítja a túlzott étvágyat, frissít, csökkenti a depressziót.

A másik természetes hatóanyag a CLA. Tanulmányok szerint napi 3g CLA pár hónap rendszeres fogyasztása után 20% tetzsírcsökkenést eredményezhet. Persze megfelelő DIÉTA.

2012. jún. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!