Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti nem szoktatok néhe elkenődn...

Ti nem szoktatok néhe elkenődni testépítők?

Figyelt kérdés
elsősorban a naturálokhoz szólnék.Lent vagyok edzek elszántan,most is a 40fokba is ninc kihagyott edzésem,sívvel lélekkel nyomom,de csomo koxos vesz körül,és néha elkenődök,olyan sok munkám van ebben a sportban még sem az igazi,vanak koxos barátaim,lennt a terembe is csomo ember és tö jól néznek ki,én meg kis s.zarnak érzem magam,küzdök mint egy állat,mégse érek a nyomukba sem,nem arról van szó hogy rosszul nézek ki csak...
2012. jún. 18. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nyaron amugy is alig lehet fejlodni a tobbiek nem izgatnak de az elgge szar erzes mikor 3honap alatt nosz 1 centit karra pl.
2012. jún. 18. 20:47
 12/17 A kérdező kommentje:
karral nincs bajom oda havonta több centiket növök,persze más testrészné már nem így van,de a karom az egyetlen vigaszom az veri a koxosokat is:)
2012. jún. 18. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
nyáron nehezen lehet fejlődni?????:OOOOOOOOOOOOOO hát oszt mír??????????????????????
2012. jún. 18. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Ilyen melegbe eleg lemenni a terembe utana meg ott odatenni magad es a heti 2-3 futasrol ne is beszeljunk.

Meg csak ez a 2.nyar hogy edzem de tavaly se ment es iden se fog mar elore latom :( Valamiert telen sokkal jobb lehet csak nekem:D

2012. jún. 18. 22:10
 15/17 anonim ***** válasza:

áh.

az ilyesmi rohadtul nem tud izgatni,ez nem lehet kihívás.

ami esetleg szemet szokott szúrni,ha valaki arányosabb,mint én,vagy olyan vádlija van,hogy arra nem is edz.

az ilyen formákat néha megnézem.

ha ökölvívó edzésen valaki fölényesen legyőz sparringnál,na az viszont fel szokott b@szni agyilag és napokig azon agyalok.

konditeremben nem érzek ilyesmit,ők nem ellenfelek,hanem haverok,vagy idegenek.

a lakótelepre linkre bexolni meg céltalan,felesleges.

2012. jún. 18. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
*bekoxoloni
2012. jún. 18. 22:18
 17/17 anonim ***** válasza:
még valami a kox önmagában kevés az eredmények elérésében! Nem véletlen mert ha a cox elég lenne akkor majdnem mindenki úgy nézne ki mint egy IFBB testépítő
2012. jún. 19. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!